Monday, August 5, 2013

Biskut Dahlia Coklat

Assalamualaikum


Hai ada lagi ke still dok main blog lagi di saat nak raya ni. Hahaha silap-silap semua dah balik kampung kan
Aku start cuti rabu ni sampai rabu depan. Hihihi

So ini biskut raya ke-4. Biskut Dahlia Coklat. Resepi sama macam tahun lepas. Amik kat Majalah Saji tahun lepas punya. Sedap. Tu buat lagi. So link resepi di sini >> Biskut Dahlia Coklat















mood nak menulis malas. sekarang fokus nak raya je haha
okebai.


lets klik !!

9 comments:

ainnoraini said...

rasanya dah byk buat kuih kann..berapa jenis dah tu yee...

semua nnpk sedap jer...

fairus said...

MESTI BEST NI..

redza said...

rajin ko buat biskut raya

Kakzakie said...

Salute betullah kakak dgn Lya adik-beradik. Berapa banyak dah biskut dibuat..

Selamat Hari raya & maaf dari kakak ye..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

misti seronok beraya ngan hasil air tangan sendiri ... saya pun hasil tangan jugak ..tapi tangan tunjuk..hihihihihi :P

Cik Chokie said...

Amboii akak banyaknya buat kuih raya :D Haish semuanya sedap sedap belako

saffiya_aleesya @ echa said...

rajin laa ko lya untung laaa sape buat ko jadi menantu hahahaha

Knor said...

banyaknya kuih raya..knor satu pun tak ada..ada pun..dah habis..

maaf zahir batin, minal 'aideen wal-faezin, kullu 'Amin wa antum bi Khair..

aizamia3 said...

Masih ada masa nak buat bagi yang nak buat biskut raya tu.. ;)
Mood nak balik kampung melebihi dari buat biskut raya tu yang malas nak buat.. hehehe..