Wednesday, August 28, 2013

Jamuan Raya 2013

Assalamualaikum

  • 17 Ogos lepas ada buat jamuan raya sket kat rumah. Jemput saudara mara, jiran-jiran, staff baba dengan cikgu-cikgu sekolah mama je. Aku kerja half day. Balik kerja 1pm pergi open house kawan dulu. Hahaha. Pastu baru balik, bawak sekali kawan-kawan office datang

  • Menu semua main order catering. Nasi beriyani berlaukkan ayam masak merah, daging black pepper dan acar. Mee Bandung. Nasi impit, lodeh dan kuah kacang daging. Roti canai dan asam pedas ikan tenggiri. Sausages, nuggets, balls and fries.Fruits. Air oren dan teh panas.

  • Gambar aku seketul haram takde. Mentang-mentang aku kerja, sampai rumah dah nak pukul 4pm. Gggggrrrrrrrrrrrrrrrrr. Tetapi mak pasrahhhh

  • Jemputlah layan gambar ye




bakal flower girl saya. huaahhhhhhh



mentang-mentang aku takde, kemain gedik sorang-sorang dengki 





makanans




familia



baju oren baju biru baba punya staff




takde khemahnya. under car porch. settle. nak khemah, tunggu majlis kahwin. gagagaa




tetamu



tuan besar jelajah tetamu




puan besar control menu



tetamu



tuan besar




air oren penyejuk tekak di petang yang mempaneh



makan nasi impit dengan ayam merah pon masyuk




flower girl dah tukar baju sebab nak p terjun laut. bunga tetap maintain



makanans lagi




ayam merah dan daging black pepper



makanan ringan laju je habis



baju biru busu saya. baju putih bekas staff baba, dah pencen. masih saling mengingati. Alhamdulillah 



makcik saya baru nak menjamah




aksesori untuk mee bandung



staff baba sedang menjamu selera


takde gambar aku. malas nak membebel banyak. huahuahua


lets klik !!

15 comments:

redza said...

alhamdulillah..kenyang!!

Cinta Cinta said...

wah.. meriah makanan yang ada... lapau perut akak..

Wak Gelas™ said...

meriahnyer uools.,ehHHe

Kakzakie said...

Kenapa Lya tak ambil gambar dah balik dgn kawan tu? Tak apa makanan tu yg kakak nak tengok - menggoda!

YanaUjang said...

skrg klu buat kenduri apa² mesti nk amek katering..x mampuuuuu nk urus segalanya sendiri..huhu~

Ain Noraini said...

banyak makanan...
alhamdulillah murah rezeki menjamu org makan...

mawar_berduri said...

flower girl tu comey sgt ..kirim salam kat dia ye...huhuu

fairus said...

TAK JEMPUT PUN.. :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

meriahnya makanan... kalau akak serbu mee bandung dulu.. hihi..

Amalina Hussain said...

seronoknyaaa dia....meriah je raya... ;)

Dr Singa said...

ahkak pasti ...ko balik... kena kemas rumah

NM03 said...

sonok kan. tahun ni tak sempat nak wat open house, bz ulang alik ke sepital ke dik...

LYAfrina said...

besaran gak buatnyer,,
tp mujur ada jugak tukang snap walaupon owner blog xde.. hehe

Knor said...

tak jemput kita pun ye..sampai hatimu..

selera staf babanya mkn ye..

JuadahMalaysia said...

besar juga laman umahnya ya. nampak luas dlm gambar