Thursday, August 29, 2013

raya belum habis okey

Assalamualaikum

  • Hari ni pulang lambat. So update blog dulu. Ada pulak hungry ghost festival kat office aku petang ni. Mak is cuak. Update cepat-cepat then nak terus balik rumah *jangan pandang belakang*

  • Ni sehari lepas buat jamuan raya tu. Sepupu, kak ceni ajak raya rumah dia. Dekat je dengan rumah. Dalam 15 minit je. 

  • Silakan layan gambar.




tauhu sumbat




lemak cili api ikan patin




lemak cili api ayam kampung



sup bebola dan mushroom



ayam goreng



sambal bilis potai



si muka kembang sepasu dan isteri sepupunya



adik dan kak ija (sepupu) 




ambil balang maruku, duduk bersila, nganga mulut, ngap! Moleknya 




pama and nonot 




si kecik pon main angkat balang. tengok la mak sedara dia sape. kahhhhh



tuan rumah tudung biru bersama suami serta adik-adiknya 




tuan rumah tudung biru dan adik-adik beliau




si kecik bikin spoil gambar




smile!



pama dan family abang ayie



pama dan family kak ija



pama dan family kak ceni, the tuan rumah



baba nampaknya tidak sabar mahu menimang cucu 



si gebus dan tuan rumah



muah !



percubaan menjadi ayu tak memasal pakai long skirt pergi jalan raya. kalau nak mengurat, sila tinggalkan nombor telefon di kotak komen



gadis ayu bersama gadis-gadis separa ayu. kahhhhh



anak bapak


laju-laju tutup pc balik rumah


lets klik !!

7 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tgk gambar lauk atas tu teringat mkn nasi lauk lemak cili api ayam kampong kat rumah mak sedara en. hubby raya aritu... smpai licin periuk nasi kena serang beramai2.. hehe...

Knor said...

comelnya yg tgh ngap aje kerjanya..

fairus said...

PUASA SEBULAN, RAYA PUN SEBULAN.. :)

Dr Singa said...

balik cepat!! mesti jem karang!!

Kakzakie said...

Habis muruku sebalang Lya kerja kan ye:)

Kalau beraya ramai-ramai makan sikit pun dah kenyang Lya..

eelobor said...

dah ujung-ujung dah nie raya....

wahida said...

kahkah...siap suh letak no fon kat komen box kalau nak ngorat...kahkah...lawak okeh...