Monday, September 23, 2013

go random

Assalamualaikum




fridge magnet and keychain from Japan. given by Sabariah. she was a blogger before, tapi blog dah kunci mangga kot hahaha. she works in Melaka now. Best kan ada geng lepaks wehehehe. Tapi itu pon susah jumpa gak, yela she's working in factory. So kadang-kadang kerja balik lambat. Ni lepak last Friday



Sabtu half day working, balik kerja apa lagi, karok la. Dengan member office. 2 hours. Jenuh jadi artis segera



makan during karok. We took fries, samosa and nuggets je. Selang seli makan and nyanyi hahaha. Kebulur sangat sebab tak lunch pon before



Yesterday I cook kueytiow sup. Tiba-tiba sangat. Boring makan nasi. Letak banyak-banyak tauhu kembong tu. Favs !



Super duper pedas cili kicap. I blend chili, garlic, bawang goreng, kicap, air sket, salt and sugar. Berdesit wehhhhhhhhhh





Yesterday boring at home. So, marathon movie kat lappy. Layan movie thai je semalam. One of it my fav movie, Pee Mak Phra Khanong. Sangat kelakar weyh. Siapa belum tengok, sila download hehe




sambil tu layan home made milo ice cream. mould tu nampak sangat beli kat Daiso hahaha. Siap ada straw tepi. Lazats


That's all my weekend story. Bye  =P


lets klik !!

11 comments:

Knor said...

ASSALAMUALAIKUM ADIK LYA...RINDU DIA...

Kakzakie said...

Kakak nak cari mould aiskrim itulah Lya.. ramai yg dah buat kakak aje tak lagi..

Asyifa Mustaffa said...

kueytiow sup tu yg sedap tu..!

wahida said...

lama aku tak karok nok...

aku pun sabtu ahad layan movie kat rumah je...layan evil dead nok...best gilak citer tu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kali terakhir karok 6 tahun lepas kot ? lama gilaaaaa...hahha ..adoiyai ..suara hampeh tu yang tak minat sgt nak karok ni :P pppfffttt

fairus said...

DULU-DULU ADA BUAT AIS KRIM MACAM TU.. SEDAP.. :)

fairus said...

DULU-DULU ADA BUAT AIS KRIM MACAM TU.. SEDAP.. :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak takde pun lg acuan aiskrim daiso tu... nak kena carik nih..

Dr Singa said...

nyanyi lagu Kak Pah tak..?

Ain Noraini said...

nak carik jugak mcm tu..nak baut aiskrim...

Kakzakie said...

Banyak makan sampai tak larat nak buat N3 ke Lya ni... hihi... dah rindulah kakak ni sebenarnya:)