Wednesday, September 25, 2013

manners ?

Assalamualaikum

Boring. Takde benda nak update. Alasan kan. Hahaha. Padahal bukan banyak kerja sangat pun kat office. Duh

Lately panas betul pasal bini si matyo tu. Tak tau?? Aku pon baru tau hahaha. Nampak sangat tak mengikuti gosip orang tak berapa pemes ni. Ke aku yang tak kenal matyo? *langgar dinding* Aku memang tak kenal pon pemain bola ok. Aku kenal khalid jamlus dengan safee sali je. Gagagagagagaga poyoness


Tadi tengok la video itu. Nak tau? Sila google. Ataupun pergi kat blog Shark Kay. Sila bagi royalti sebab up nama blog anda di sini hahahah. Royalti nya berupa choki2 10. Hekhekhekhek gatai

So pada yang dah tengok, any complaintssssssssssss  ?? (see how many "S" I put hahaha) Off course la kan. Tapi simpan dalam hati je lah. Malas nak tulis sini. Sebab apa pon kita tak tau pucuk pangkal. Tapi kalau dah tengok video tu, off course sakit hati weyh !!! Aku kesian kat pak guard tu. Ish rasa macam nak tet tet tet tet tet tet tet (terpaksa di tet kan sebab ayat tak berapa indah) hahahaha


Apa-apa pun, jagalah bahasa anda. Budi bahasa budaya kita *nyanyi*
Kepada pak guard, saya harap anda tabah. Sabau ye pakcik. Dia Maha Mengetahui. Pakcik hanya menjalankan tugas pakcik.

Kepada matyo dan bini. Errr malas cakap, tak minat.

wakakakakakakaka





kan dah tak pasal-pasal ada page kat fb



lets klik !!

13 comments:

Knor said...

dah baca kisah bini matyo ni smlm..tya kat anak sapa matyo..rupanya pemain bola, sumpah tak tahu..sabar ajelah.

tgok juga video dia itu pun anak paksa..ikut malas nak melayannya...bila tgok..kesian sungguh..kurang hajor..biadap..meroyan..berdosa dgn pak cik tu..wajib minta maaf..lps tu berbaik2lah..kosong2..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe dah pemes pakcik ni...

mmg geram bila tgk video tu... huhu..

rasa cam nak lempang pompuan tu..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hurrmmmmmmmm...sakit hati tau ..malas nak komen banyak ..tapi walau macammanapun belajar la menghormati sikit...kalau orang buat kat ayah kita camtu cemana?

Asyifa Mustaffa said...

Pagi td bukak fb...kbnykan status pasal bini dia....tepinga kjap..mat yo ni sape...? Adehhh...x knal sngt pun...

redza said...

kurang ajar..mat yo patut sekolahkan bini dia tu..

Ain Noraini said...

dah tengok..rasa mcm nk plaster jer mulut dia...
Cuba la ckp beradap sikit,sopan santun..org akan ingat sampai bila2 pun...

fairus said...

SAYA PUN TAK PASTI KENAPA SAMPAI KE TAHAP BEGITU ISTERI MAT YO BERPERANGAI SEDEMIKIAN RUPA.. SAJA MEMBUAT PROVOKASI UNTUK MEMBUATKAN ORANG MARAH.. LEPAS TU ADA HATI NAK SAMAN ORANG.. EH, MUDAHNYA..

izansalleh® said...

izan tengok video nye sampai dengan izan sekali terkeluar bahasa tak indah. HAHAHAHA

YanaUjang said...

org yg menumpang glemer, harta org len mmg gitu..x sedo diri...padahal mat yo bkn glemer sgt pung! tah hape hape

Mysara Ab Rahman said...

mai ada tgok video tu kak hari ni...mmg kurg ajar...ish malu je

eelobor said...

"Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya, dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertaqwa"
(Al-Furqaan 25:74)

Dr Singa said...

kesian mak bapak dia..
malu...
malu ada anak kurang ajar macam tu!

JuadahMalaysia said...

Maruah si suami juga terpalit disebabkan insiden ini. Pengajaran utk kita2 ( isteri2 ) juga nih supaya mejaga maruah diri.