Monday, October 7, 2013

26th birthday

Assalamualaikum

On the last 5th October (saturday), finally I turned to 26. Ceah baru 26 vangga la nak publish umur. Tak sedar kau ketuaan lagi setahun hokeh. Oh whatever it is, alhamdulillah I still breath easily on that day. With good health (alhamdulillah), surrounded by lovely people name it family, friends, office mates, lovey dovey (kerrrrr???) Alhamdulillah and thanks Allah. I wish for good health, happiness, and many more returns, today and beyond

Wah macam ucapan retis gitu kahkahkah
Okey, sabtu tu ada small celebration la kat department saya ni. Tak ramai dalam 12 orang gitu. Memandangkan last saturday tu ramai yang takde kat office sebab ada project launching kat Gemas, senang la berhu ha hu ha. Hahahahaaha

Eventhough it was just a small celebration with 12 pcs of "fish" cupcakes (hahaha), ia sangat-sangat mengterharukan ! (mampus org DBP marah ada ke perkataan gitu??) I love you people !!!



moi yang finally turned to 26 ! bila nak makan nasi minyak ???? gulppppppppppp




moi and Atiqah. Thank you darling for the cupcakes ikan hahaha






moi and adawiyah. Thank you too darling for the cupcakes ikan !!



cornetto sponsored by contract manager




praktis la konon macam pegang bunga kawen bluerghhhhhhhhhhh




inilah cupcakes ikan itu. hahahaha. ada kisah sebenarnya cupcakes ikan ni. Tapi malas plak nak story hikhikhik. Anyway thanks peeps !!!




dan motif sangat aku ikan buntal berduri-duri ??? tak boleh blah bibir ikan tu hahahaha. Sengal kau orang eh. Nasib beseday girl redhoooo hahahah




my two darlings !



rainbow cupcake yang super delicious with cream cheese frosting. sedap sangat ! ikan buntal tu tak makan. simpan dalam balang kihkihkih. Bajet sangat ikan tu bleh berenang ke uolsss





balik kerja 1pm, terus shoot pergi KLIA amik adik aku yang finally "farewell Egypt". After 6 years kan, finally habis jugak medical study nya itu. So sekarang tunggu posting untuk h/o dia tu. Sementara tu apa lagi, jadi lah bibik kat rumah hahahaha

tu je bye !



lets klik !!

18 comments:

asyifa mustaffa said...

epy besday semoga panjang umur...dan dimurahkan rezeki...
alahai..kira muda remaja lagi ni ha...bru 26 pun...:)

Knor said...

selamat hari lahir lya..moga dpt jodoh cpt..

cntik cupcake tu..

tahniah kat adik tu..bakal doktor ye...

redza said...

selamat hari melihat dunia..

Acik Erna said...

Selamat hari lahir aini..semoga cepat bertemu jodoh in syaa allah..
26 tu muda sangat lagi zaman sekarang ni..masa acik dulu..umur 26 dah 3 tahun kawen..

NM03 said...

hepi belated bufday adik sayang. mmm adapnyer cake tu...

Kakzakie said...

Happy birthday Lya:)
Moga terus ceria daannn.... daannnnn.... cepat mendapat jodoh! (doa kakak ni)..



fairus said...

SELAMAT HARI JADI.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..

Aqilah Qeyla said...

epy bezday ^_^..
comel la kek tu :))

Cinta Cinta said...

appy b'day....
somel sangat ikan buntal tu....

Dr Singa said...

happy birthday Lya sayang!!!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Nak wish sekali lagi...happy Birthday Dear ..26 tahun tu mudo lagi...tapi dah kna cari BF tau ...hahahha :P ...Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dipertemukan jodoh yang baik-baik dan sentiasa dirahmati Allah hendaknya ...amin.....

wahida said...

hepi belated beday liya!! semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat2 kawen...hehehe...


comel giler cup cake ko noks...beruntungkan dpt kawan2 yg best mcm tu...

diana said...

kat umah saya ada patung ikan yang biru kuning tu,...heheh

Alia Laila said...

Happy birthday ahkak ! Seronok betei dapat cupcake ikan ekekeke :B

Jumria Alimuddin said...

Salam....

Happy belated b'day...
smoga panjang umur & happy2 selalu :)

eira eixora said...

happy birthday. moga bertambah rezeki dan sihat selalu.

tahniah untuk adik yang baru abes belajar tu =)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

happy belated birthday lya... moga sentisa dalam rahmat Allah s.w.t... moga mendapat jodoh yang baik2 ye.. insyaAllah.. amin..
p/s: motif dpt cupcake ikan tu mesti sebab bapaknya tauke ikan.. betul tak3x?

JuadahMalaysia said...

Happy belated Bday. Muda lagi nih.. Enjoy puas2..hehe..