Friday, November 15, 2013

afternoon talk

Assalamualaikum


Minggu ni badan asyik rasa seram sejuk je kan. Pastu hari-hari aku pening kepala
Mengapakah ?? Adakah aku stress ? Ye boleh tahan stress jugak
Memikirkan sesuatu itu. Pening - pening
Moga Allah permudahkan segalanya untuk aku. Amin..

Hari ni tak bawak lunch box. Ingat nak makan roti beli kat 7E je. Tapi kawan ajak teman pergi Aeon, nak pergi Lovely Lace. So pergi lah ber4. Jarang kitorang ni lunch time pergi Aeon. Sebab takut termelalut lalu terlajak masa. Yela kita bukan gov jumaat rehat sampai pukul 3. Tapi tadi selamba badak gak keluar awal huahuahuahua. Sekali sekala uols bukan selalu mengulau -_-




So lunch aku beli tako tao - chicken cheese je. Beli 1 je. Melampau la nak beli banyak-banyak. Lempang mau ? 1 ni RM 4.90. Kat pasar malam tempat aku 4 biji RM 3.50. Ok la sekali sekala kita makan yang cap Aeon punya ye dak



Pastu masuk Popular. Fav place gitu. Lama dah tak beli novel. Sebab mengenangkan novel-novel yang aku beli, banyak yang tak baca lagi hehe. Tapi tadi terbabas gak beli 1. Miss XL u. Sesuatu sangat hahaha

Tu je. Jadi la tak tau nak bebel apa.. Headache kembali -_-


lets klik !!

12 comments:

Dr Singa said...

lempang tak mau..
lempeng mau!!

fairus said...

TAK PERNAH SAYA MERASAI MAKANAN BEGITU..

adrianna syaz said...

G aeon x ajak..nak g daiso..bli raga roti..hehe..

Tanak g tau umh..nanti abes suma bunga zinnia leya amik..muah hahaha..

redza said...

amin..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi makan tako tao.... dah lama giler xmakan ehhhh.... ermmm ermmm...rasa nak makan jugak laa....huhuhuhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Owh tako ...come to mama ...hahahhahaha :P

kitorang keje gov pun jarangggggg sgt nak kuar time lunch .... lepas makan kami pun mentido secara jemaah kek opis ni ha ....

Chekgu Azrine said...

best jugak sekali sekala mengulau camtuh..

hai..salam perkenalan

Qashmere said...

uish takoyaki........

Knor said...

Ye ke dik..tk pergi klinik ke.?
Tako tao..tu pernh tgok jer...nk beli tk terbeli...hehe lya blnje knor boleh...

asyifa mustaffa said...

Bukan selalu...sekali sekala x pe kut kan...:-)

Sobri Yaacob said...

salam kenal..
waw mkn chiken chease.. sedap!!

siti nurul atiqqah shahrum said...

eh takoyaki..
tapi dalam inti sotong..
sebab tu panggil takoyaki. :)
sedap-sedap...