Wednesday, November 20, 2013

bosan daa

Assalamualaikum



Hari ni bosannya la haiii
Manager aku ni cuti lagi ke. Aku dah la banyak benda nak bagi dia ni. Dia ni suka-suki je cuti tak nak bagitau
Bagitau la awal-awal. Senang sket nak prepare rempeyek ke, bawak karom dari rumah ke hahaha
Amboi melampau ko

Eh yang pasal Vila Nabila tu. Ceah budak tu memang buat surprise je. Hampeh. Mak ko punya dah risau, sampai masuk berita bagai. Tak lojik sangat ko takut nak balik rumah sebab takut kene marah sebab balik lambat. Hello tipu orang dalam gua boleh lah dik. Whatever. Budak-budak sekarang memang memacam peel pelik-pelik. Aku berdoa supaya adik-adik aku yang 4 orang tak berperangai begitu. Kalau buat perangai camtu gak, aku campakkan kat pulau konet je. Heh jangan gelak ok. Memang ada pon pulau tu dekat je dengan rumah aku hahaha

Lagi 1, nak tanya korang tau tak online boutique ke yang jual winter coat untuk plus size. Jangan nak tanya la kenapa plus size. Sentap mak huahuahua. Universal Traveller tu ada je tapi -_- cekik darah sket la kan rege nya.

Eh itu je la eh. Ada keje plak tiba-tiba teringat document handover tak prepare lagi walaupun handover nya belum tetap tarikh. Hehehe hamboi sedap mengular sampai lupa ada koje sebenarnya




lets klik !!

7 comments:

adrianna syaz said...

Wah..leya..mau kemana ni?siap nk ckp witer coat ni...cambest je ni..hehehe

Cinta Cinta said...

takder boss lagi rancaklah kan lya.. hehehe.. patut bos tu informlah baru macam2 boleh planningkan..

Knor said...

Ye lh lya..salah faham la tu...bdk2..ingatkn kena sorok hantu...rupe2nya org tulh hntu...masuk surat kabor...tv bgai..ngtop gitu...

EZAN IDMA said...

Tulaaa buat gempak je dak izat tu haha

Lia Ilnia said...

Ada dengar cite tu tapi tak ikut perkembangan. Kalau adik saya pun macam tu boleh tak campak kat pulau tu jugak? Heeee. Maaf tak taulah kat mana jual winter coat tu.

KakNi Sihat Cantik said...

best kan kalau bos tak de kat office... ngeh ngeh ngeh

gadisBunga™ said...

kadang tu kite2 pulak lagi takut nak cuti...takut keje yg melambak pending tak jalan. tapi orang lain senang je amik cuti kan? huhuhu~