Thursday, November 28, 2013

cokolat cokolat

Assalamualaikum

Kan hujung tahun ni ramai yang p bercuti sana sini
Kat office aku ni. Ada p Kunming, Yunan, Bandung, Kashmir la Australia la
Kayo-kayo orang office aku ni. Melancong je keje kan
Takpe aku tunggu trip bulan 12 nanti. hekhekhek





sesi mengagih ole-ole




gua punya

batuk tak baik lagi -_-


lets klik !!

14 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Tobelerone...yummy !

Knor said...

Emmm..sedapnya...rezeki chocolate

KakNi Sihat Cantik said...

best nyer makan cekelat. kalau kami pegi langkawi memang borong sakan, bukan nak bg kat orang tapi nak makan sendiri!

eelobor said...

best nya dia orang pi bercuti jauh2. saya yang dekat2 pun tak boleh nak plan lg buat masa sekarang. al maklumlah, wife tgh sibuk lak dengan tender projek yang baru....

Dr Singa said...

nak kirim selepar jepun tau nanti!!

Kakzakie said...

Tak apa Lya tak pergi tapi dapat ole-ole pun jadilah..

oya said...

nak cokolat sodap..nyummies!

fairus said...

COKLAT LANGKAWI NI.. :)

YanaUjang said...

oii mars tu sedap!!! fine! jap lg nk pi 7-11 beli mars -.-'

Ain Noraini said...

nk gi bercuti kemana tu lya...
nyibukkk je kak ain ni kann nak tahu...

Roha said...

hai..salam perkenalan

hehe..nak jugak cikit cekelet tu.:)

Roha said...

hai..salam perkenalan :)

hehe..nak jugak cikit cekelet tu..

adrianna syaz said...

Mars yg hebat..leya mintk sikit..ngeh..ngeh..

Cinta Cinta said...

bestnyer... mewah coklat ni....