Friday, November 8, 2013

cuti !

Assalamualaikum

Wey esok aku cuti ! Hohahoha
Kecohnya dikau. Yela iols sabtu kerja half day biasanya.
Esok replacement leave untuk yang kene datang launching ahad lepas tu yeay yeay yeay

Plan esok adalah:


  • nak pergi pasar tani masjid tanah tu. sebab pasar tani nya sabtu pagi je. selalu lah tak dapat pergi. I love pasar tani ! Nak cari sayur kampung lah esok !

  • nak pergi betul kereta. kereta den bunyi dengung lah. aku ingat bunyi tu sebab aku tak tukar tayar belakang, dah botak kooo haha. tapi kelmarin dah tukar, still ada bunyi. Bearing maybe ? Esok baru settle. Kawan cakap nak bawak p bengkel alor gajah. hoih jauh beno

  • masak-masak

  • cream puff dak Adriana Syaz !! hohoho. Dengan kebuloqnya aku order 30 pcs. Kelas kauu melantak tak mengagak hahaha. Mesti sedap air tangan beliau. Selalu tengok kat blog je kan. Jumpa esok k !

Tu je bye 
Tu pon nak update ko ni


lets klik !!

9 comments:

redza said...

slmt bercuti!

Ain Noraini said...

wahhh... bagusnya dh siap pe nk buat esok..
kak ain pun suka pergi pasar tani..mcm2 ada..suka cari sayur2 kg dan ulam2...

eelobor said...

selamat bercuti.... kami sekeluarga pun plan nak kuar jalan2 sepanjang hari. dah lama tak spend masa ngan family jalan2 sepanjang hari. esok boleh rehat kat umah

adrianna syaz said...

Hohoho..dah siap buat plan awal2 lg rupanya.haha..tima kasih leya sdi bli puff kat sya eh :D

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

I like cream puff :)

Dr Singa said...

tidoooo lahhh..
cuti per!!!

makcikkantin said...

creme puff habih dah?

fairus said...

SENANG-SENANG SINGGAH LE BUTIK SAYA.. :)

wahida said...

dak adriana tu mmg talented sungguh buat kek bagai ni...jeles ahkak!!