Wednesday, November 6, 2013

october bonding time

Assalamualaikum

Salam tahun baru . Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan lindungan Nya
Ni baru nak update bonding time kat office untuk october
Office ni tiap-tiap bulan ada bonding time. Order catering. Kadang-kadang chinese food kadang-kadang malay food. Then, ada celebrate birthday siapa yang jatuh pada bulan tersebut
Memandangkan october tu birthday aku, so di raikan jugak la wuhuhuhu

Menu lunch masa tu malay food. Ada asam pedas pari, sotong goreng tepung, rendang ayam, sayur apa ntah tak ingat, kuih-muih, fruits. No pic masa tu malaihh amik photo




ada 2 cake. Tak ingat cake apa ntah



october pipols. Me, my project manager (yang tengah tu) pon sama october ! Hujung tu budak sales




me and my big bos, Tok Steven. Ketara kemetotnya aku di samping bos wuhuhuhu


lets klik !!

11 comments:

Cinta Cinta said...

sedapnyer kek tu... Happy belated b'day lya...

Ain Noraini said...

hepi besday lya yg manis...
semoga bahagia dan dimurahkan rezeki yee..

Kakzakie said...

Untung Lya born same month dgn org besar. Dapat celebrate makan sedap-sedap:)

asyifa mustaffa said...

Celeb besday rmai2 camni best...sbb mkanan bnyk..! Hehe...best2...

wahida said...

hepi belated beday nok...

tgk kek tetiba teringat kes ada cicak dlm kek...huhu...

JunAina said...

Hepi belated bufday...kek macam kulit doyan...:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Best dapat sambut hari lahir di office.

fairus said...

MACAM BAIK JE BIG BOS AWAK..

4feet8 said...

wow.. keknya sungguh kemas. teringin nak buat kemas camtu..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Wah..untunglahhh..hihihi Siap snap pic ngan Big boss lagik :)

Alia Laila said...

Benci la asyik makan ja kat tempat kerja akak sobs :'(