Monday, December 9, 2013

doctor's convo day

Assalamualaikum

Sabtu hari tu 7Dec pergi konvo adik aku yang no 2 tu. Kat Egypt kan takde konvo, sebab masa tu kan kat sana tengah serabut. So mara arrange konvo kat Malaysia je. Konvo kat UTM Jalan Semarak

Konvo very santai. Tak protokol sangat macam biasa. Takpe janji konvo yang penting kan. 6 tahun menuntut ilmu di negara orang. 2 kali mengalami keadaan getir kat sana. Alhamdulillah dah selamat semuanya. Sekarang tunggu posting je

Gerak dari rumah 5.15am. Singgah subuh kat R&R Seremban. Sampai UTM dalam pukul 8am kot
Gambar super banyak. Ni aku pilih yang mana ok, resize baru upload sini. Jemputlah menjamu mata ye



sementara tunggu nak masuk hall. Cuaca hari tu best. Tak panas. Mendung tak mendung sangat. Damai je kan



us



dapat goodie bag sorang 1. dalam tu ada kuih-muih dengan puff. dengan buku convo




para doktor. yang konvo hari tersebut dalam 120 ++ orang



muka ceria dah grad =)



dalam hall



yang flying kiss bagai tu memang gedik sket



Dr. Izzati



happy sissy



oath



oath



happy familia. tudung biru cousin. gigih bangun awal pagi nak ikut



gambar passport versi dari sisi 



proud pa ma and maklang. maklang tu la yang jaga kitorang 5 beradik. dari aku lahir sampai yang bongsu. dari kitorang kecik sampai semua besar almari. wakakaka ok paling almari aku la kan -_-




proud parents



kat belakang tu ramai tunggu turn nak amik photo atas stage. kita amik tepi stage dulu kikiki



para doktor perempuan



para doktor lelaki



ala-ala wall of fame gitew 



finally. family photo. yang bongsu takde. tak dapat datang, praktikal. 

we welcoming a doctor in the family.alhamdulillah ada jugak seorang. nak harap kakak nya, jangan harap. berangan nak kawen je koje. gagagagaga

congratulations darling. you truly deserve the success bebeh. and remember, hard work is not over when you graduated. it's just a break as you enter the new battlefields of life. best wishes for your career ahead!

gitu ucapan tetiba omputihs sangat ngeh ngeh ngeh



lets klik !!

14 comments:

Qashmere said...

Tahniahhhhhhhhh

Acik Erna said...

Tahniah buat adik dan seluruh keluarga

fairus said...

TAHNIAH BUAT ADIK AWAK.. LEPAS NI BOLEH TERUS SAMBUNG STUDY, JADI DR. PAKAR PULAK.. :)

Knor said...

Knor tumpang berbangga.tahniah pd ibu ayah n mak lang too...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah tahniah untuk izzati. Nanti jadi doktor yang baik untuk masyarakat yea.

Kakzakie said...

Alhamdulillah walau dilanda pahit getir di Egypt sewaktu belajar untung juga Dr Izzati berjaya akhirnya..

Tahniah buat adik dan sesisi keluarga.

NEKCIK said...

Tahniah...sena.g ada doc in the house kan

Dr Singa said...

tahniah Izzati!!

senyum sejibik sama!!

almari?
wakakakkaa...
tak patut tak patut..

- said...

wahhh tahniah la buat beliau.... selamat menjadi doctor laa yek dr izzati.. hehe

Roha said...

hai lya..
tahniah wat adik izzati, oppss doctor izzati ^^..
tahniah jugak buat lya dan keluarga :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

tahniah untuk untuk izzati...
DR comel ni...

adrianna syaz said...

Tahniah buat adik leya..mmg senyum dia sma dgn leya ^_^

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Tahniah Dear Doctor !

Alia Laila said...

Tahniah, bestnya ada doktor dalam family :D