Monday, March 17, 2014

Kluang Station @ Tesco Melaka

Assalamualaikum
Keep praying for MH370


Hari ni nak girls out session balik kerja nanti, nak makan sushi, tapi hari ni jugak lah gusi aku nak sakit la hape la
Berdenyut-denyut je dari semalam. Nak makan pon payoh ! Sakit jiwa ahkak !

Oh ye by the way, alhamdulillah setelah beberapa bulan hujan tak turun, bumi melaka hujan dengan lebatnya sabtu hari tu. Syukur Ya Allah !! Basah sket bumi setelah beberapa bulan kering

Ni 2 minggu lepas kot. Pergi Tesco sebab nak basuh kereta. Kereta aku sangatlah hazab rupanya masa tu. Keluar masuk site. Elok pakai lori je aku ni. Then pergi la basuh, siap nano bagai ok. Punya love love kereta tu. Terbang RM33. Punya puas hati. Sekali esoknya, dah kotor hazab kereta aku. Agaknya lalu sebelah lori, lori tayar basah then terpercik la kan.  Huwaaa sadis !!

Eh sambung. hehehe. so sementara nak tunggu kereta siap, pergi mencekik dulu



My fav is always Cham !




kawan aku makan mee siam. bukan biasa mee siam basah sket ke




side order. kepok lekor. aku lettew gatai nak order kepok lekor. so so je la. kepok lekor banyak tepung je. lagi best yang Leko-leko tu




aku plak order bubur ayam. tetiba sangat nak makan bubur




makan dengan cili padi kicap. meletops pedas !!



lets klik !!

10 comments:

Kakzakie said...

Bukan Kluang yg di Johor ye Lya:)
Meehoon dia atas daun pisang mesti best ni..

Kakak jarang cuci kereta. Semalam dah kena hujan lebat macam kena cucu jugalah hahaha..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

pepagi nengok bubur nasi sedapnyer..lapo terus perut nih....

Knor said...

enak sungguh...asyik tgok lya makan je..bila nak belanja akak ni..

Ain Noraini said...

assalam lya yg manis...jumpa kita dialam maya ni...bila la nk jumpa dialam nyatakann...
bubur tu tergoda la pulak..mesti sedapkannn...
kakain suka milo ais...sejuk jer tekak ni bila minumnya tu..

fairus said...

BUBUR SIAP ADA CILI KICAP DENGAN TERLIUR NI..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

bubur ayam bila kena ngan kicap cili tu perghhhhh...mmg terangkat :)

rohalili hassan said...

adoiii lya ko buat akak lapaq jer tau..nak2 time hujan2 ni..tak boleh tahan tengok bubuq ayam tu lya oii..macam nak pi pekena jer kat MB..:)

Amanda Suria said...

simple and looks tempting...

Dr Singa said...

kalau nkat KL ni..
akak mintak 'mee siam ..'
pasti jawapannya ' hah!!?'

NM03 said...

dah lama tak buat n3 terjah makan... menyelerakan la... nak pegi la nnt kat cawangan batu kep