Wednesday, March 19, 2014

random kan aje

Assalamualaikum
Keep praying for MH370

Ni entry random. Main letak je la ye. 
Read caption.



Pergi Dataran Pahlawan after balik kerja. Makan Sakae Sushi lagi. Gosh aku dah addicted dengan sushi tu rasanya. Sedap weyh





weols. Yang tudung purple tu lama tak jumpa. Dulu dia kerja sama tapi dah quit. Last jumpa masa raya. Tu yang rindu, terus ajak lepak makan sushi




Breakfast ntah bila. Jarang aku breakfast heavy macam ni. Kenyang sampai lunch terus




Hari tu beli lantern ni untuk props mini dais bff bertunang sabtu ni. Beli kat Kaison. Murah je. Yang putih tu RM 2++ kuning RM 3++. Harga dia ikut size



kain ni beli dah lamo, hantar tempahnya tak lagi. nak pakai masa wedding bff bulan 5 ni. hoh




hujan yang membasahi bumi sabtu lepas. Alhamdulillah, dari sabtu sampai semalam, asal petang je hujan. 



masa mula-mula hujan turun tu, dia turun sangat lebat, pastu berbuih-buih bila hempas lantai tu. Bawak turun sekali kotoran langit kot. Tak berani nak main hujan mula tu, dah lama hujan baru main hujan kikiki




favs kalau pergi Hailam Kopitiam sekarang. Hailam mee



last week 12/3 birthday baba =)




ahad malam punya dinner. malas kan. nasi goreng asal boleh namanya, telur dadau, sosej otak2 rentungsss




hari tu lunch favs tomyam kat tesco peringgit




photobook yang dibeli melalui voucher groupon. 8 hengget je ok. photobook tu free, 8 hengget tu postage cost. bab free memang laju je kan ngehehehe. rajin-rajinlah usha groupon ye




pagi tadi. morning yakult ! amboi kete depan tu punya tayarrrrrr, takde lagi besau ke bang




lets klik !!

10 comments:

Dr Singa said...

alamakkkk..
baru teringat fotobook free tu!!
lom expiyed lagi rasa-rasanya..

juling2 mata tak buat fotobook tu..!
penat dan menyampah gila buatnya!!

Mrs said...

Salam... we promote our Balinese Body Scrub and Body Butter,
visit http://lulurbalimalaysia.blogspot.com/

attyfir said...

as salam.. tgk skrg byk lak kereta guna tayar besau2..ni tgh trend kot .

fairus said...

GAMBAU TERAKHIR TU, YAKULT TU TAK JATUH KE?

asyifa mustaffa said...

Bnyknya gambor mknan...lapar!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

lepas hujan ritu.. pepagi dah sejuk balik dah.. nak mandi pun dah gigil.. hehe.. tp alhamdulillah... seronok sebab jerebu dah takde kat kl ni.. harap2 berterusan la mcm ni...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

salah satu sebab kenapa dari dulu wajib singgah blog ni...sebab banyak food yag sedap2 ...ekekeekeke

Knor said...

ala nak cover plk lya ni...
sarapan makn jew byk2..kalau mlm ye ada efeknya...

sedapnya kek baba tu..semoga babanya sehat sejahteralah ye...sempat lgi wishkan..

redza said...

boleh pulak yakult tu bertenggek atas tu

aizamia3 said...

gambar last tu.. eemm.. tayar kereta tu lebih kurang macam saya punya.. ekekeke.. tapi jenis kereta tak samalah..