Wednesday, March 5, 2014

rojak mamak kampung jawa

Assalamualaikum

Baru balik lunch. Huih panas berdengung hari ni. Dia nak uji. Hari tu di bagi nya rasa sejuk. Kau boleh la feeling london sangat kan. Sekarang panas, kau nak feeling apa. Tak cukup panas, jerebu sekali bagi. Maha Kuasa sekejap je Dia ubah, panas sejuk, sejuk panas. Hidup masih perlu di teruskan...

Pergi lunch dekat rojak mamak, kat kampung jawa. Bukan dekat satay kampung jawa tu. Ni lain. Depan hotel apa ntah. Prima Hotel kot. Yang ada kedai-kedai buah tu




cendol yang sedap sebab kurang manis. just nice




mee rojak mamak. sedap manis sket tak pedas pon. nasib baik ai tak request cili potong mihihihihi




kawan-kawan ai semuaaaa food maniac. eh yeke ? hahaha
kami tak mental !!




ni lah kedainya. panas sket la. tapi ok la ko duduk situ untuk makan then blah. kalau jenis puteri lilin, boleh tapau je

lets klik !!

8 comments:

Knor said...

dahlah kering anak tekak ni..batuk lagi..alahai lya..

p/s mesti nangis2 tuh..

Roha said...

ya allah lya..terguda sungguh dengan cendol tu..hendak2 musim panas terik membahang ni...sesuai beno ghasenyer pekena yg sejuk dan nyaman kat anak tekak ni..

Kakzakie said...

Sajalah panas sikit baru kick nak menikmati cendol tu Lya.
Selalu kalau ada cendol mesti ada rojak mamak kan...

Unknown said...

mieza suka rojak kat situ~

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sib baik baru pekena cendol & rojak mamak last weekend.... kot tak.. mau meleleh air liyo..... hehe...

Fariehan Ibrahim said...

mcm sedap jer..mcm sedap jer..
dh lama tak mkn mee rojak!

Amalina Hussain said...

aduhaii..cendol tu membuatkan anak tekak saya bergoyang goyang nii.. sedapnyaaaa....

Alia Laila said...

Saya seumur hidup tak pernah lagi merasa rojak mee tu T_T