Monday, March 10, 2014

Secret Recipe @ Mahkota Parade

Assalamualaikum
Keep praying for MH370


Ni hari apa ntah, last week, rabu kalau tak silap, pergi Mahkota Parade
Tujuan utama, nak p Kaison. Hihi
Suka sangat p Kaison ni. Rambang mata segala
Tapi ni pergi sebab nak beli lantern untuk kawan aku. Deco untuk mini pelamin tunang
DIY je pelamin. Tengok kat internet je. Jimat dan tidak membazir



beli benda alah ni la. murah jugak la. dia ikut size. ada RM 2++ / 3++



sebab tema hantaran dia kuning, kita beli kaler kuning dan putih


Lepas tu kita pergi makan. Makan kat SR ajo



aku kalau datang SR ni mana reti order lain. Green apple kasturi jugak lah. Sorang member aku order orange apricot slushie. sedap weyh masam gila. next time nak order ni hihi




dalam menu nampak ada cake ni. turkish indulgence. kemain gatal order. sekali tengok rege, 10 hengget. pitam akak kat situ. tapi ok la sedap sebab ada pistachio kan. tapi tak suka bawah dia tu ada buah kering tu




mine. tom yum kung. all time favs.paling suka sebab mushroom tu sedap




member punya golden crispy chicken



yang sorang lagi tak kasi can aku nak amik photo. terus ngapp. dengki lettew
dia order vietnam beef noodle soup




lets klik !!

11 comments:

rohalili hassan said...

ya allah lya oii..akak tengok tomyam kung n turkish indulgence tu lomah semangat ghasernyer..sekarang jugak nak pi search kat pokcik google resepi dier ..acah jer !! hehe

Alia Laila said...

Turkish Indulgence tu ayah punya favorite. Kami tak suka sebab banyak sampah sarap T_T
Walauwehhh tomyam itu sungguh menggoda T________T

fairus said...

LAPAU LE... BELANJE LE SAYA SEKALI SEKALA.. DAH DEKAT JE TU.. HEHEHE

Knor said...

Tk thn tengok air tu...musim2 pns gini...tk tgok yg lain dh...

m.u.l.a.n said...

lama betol tak ke SR... keep praying utk MH370

Kakzakie said...

Kalau indulgence biasa SR tempat kakak ada tapi yg turkish ini tak ada lagilah Lya..
SR salah satu tempat family kakak suka tuju...

Amanda Suria said...

Sedapnya...lama x pekena tom yum kung SR.....

Fai CeritaCinta said...

salam perkenalan.. ramai yg cakap tom yam kat secret recipe sedappp... tapi fai tak pernah cuba lagi. suka makan carbonara cheese.. hehe

Amalina Hussain said...

nanti nak try lah tomyam kat SR..bape hinggit 1 mangkuk tu?

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

yum yum... sedapnyerrr...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

turkish indulgance ...sedap kan ...skali-skala makan o.k la..selalu boley kopak..mahaiiii