Thursday, April 17, 2014

3 am 2

Assalamualaikum

Hari ni baru terkedek-kedek nak start ganti puasa. Orang lain dah habis agaknya kan. Duh !
6 hari nak kene ganti ni. Next week nak shoot puasa ganti habis

Sabtu lepas pergi tengok wayang
Erm... aku bukan lah kaki wayang sangat. Rasa nak tengok, baru pergi. Kalau tak tunggu astro first je la haha
Itu pon dah lama tak beli cite kat astro first. Takde cite best ponnnnnnnn

Adik aku yang bongsu tu tak habis-habis menyanyi tepi telinga nak tengok 3 am 2. Okey je lah. So sabtu tu terus beli tiket kat gsc online. Aku malas nak beratur bagai. Kata sekarang semua di hujung jari. Ko tau lah sabtu ramai macam mana orang kan. So baik beli tiket online je. Tapi popcorn tak boleh beli online. wakakaka tak lawak ok. Ramai gila beratur beli popcorn. I hetchuuuuu




kesimpulan, cerita nya best la jugak. seram dan kelakar. tapi tak seram sangat la. ok ok je
tak seram sangat pon tapi sempat mencarut jugak la sebab terkejut hahaha




punya ramai umat. tapi yang ramai-ramai tu tengok Captain America kot





keluar wayang pukul 10pm ++ lapar gila. mula-mula nak makan pizza je. sekali tengok aeon ni macam dah bersedia nak kemas-kemas balik je. werghhhhhhhhh. so adik aku berhajat makan yong tau fu kat pantai puteri. so moh la kita

suruh adik aku 2 orang tu pergi pilih. ai is malas. sekali kau tengok semangkuk gini hah datang.
tapi aku pon kalau beli yong tau fu pilih kemain tamak jugak lalalalalala




fav yong tau fu pantai puteri ni. terpaling sedap. dia takde kuah hitam yang manis tu. sup yong tau fu dan ada pencicah cili tu. weyhh sedap sangat

eh aku kan puasa? dah kenapa pagi-pagi tayang makanan ni
herghhhhhhhhhhhhhhhhhhh



lets klik !!

14 comments:

Amanda Suria said...

menangis akak tgok yong tau fu tu dikkk...favvy akak tuh...akak menabung nuff kat sini walau entry ni kejam..

Acik Erna said...

Assalam Aini..kalau puasa gitu la kan..asek terbayang makanan je..tak pe..kuatkan semangat ganti puasa

Dr Singa said...

Ai is tak tau pun ada cerita 3 am 2

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sedapnya yong tau foo kuah sup macam ni ... dah lama tak makan..kat KL kebanyakkan nya kuah hitam

sudipVSsenduk said...

Ai is terkejut tengok yong tau fu ada paru... mesti gojes rasanya

Kakzakie said...

Heee.... Bukan budak kecik bila puasa tengok makanan tak tahan..
Ini dah selalu puasa tak ada rasa apa pun..
Kalau rasa teringin balik kerja nanti tapaw utk buat buka
Memang nampak sedap tu:)

Knor said...

selamat berpuasa ganti...ingat alhamdulillah..

MissNadia said...

wahh N pun tak ganti pose lagi.. huhu..

sedapnya makanan, terliur pula tengok

aiza mohamad said...

saya pon x ganti lg ni..dah kena start ni...yong tau fu pon best je tgk..dugaan nk pose betol..:)

gadisBunga™ said...

ai is takpayah ganti puasa. yeayyy!!! hehehe!!

yong tau foo sup ni macam makan sup je feeling dia. sebab tu kite prefer amik yang kuah pedas.

fairus said...

LAMA TAK MENONTON WAYANG.. TERINGIN JUGAK NAK TENGOK KEMBALI..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko ni ape nak jadi puasa xpernah penuh ek... cntohi la aku...
wei, yong taufu pulau gadong ko prnh cube.. dgr citer mahal nk mampos....

~~DucKneSs~~ said...

ohoii..lapaq aihh..

eelobor said...

saya lak dah lama bersara tengok wayang.... mcm susah sket bila ada anak-anak kecik nie