Monday, April 21, 2014

Gila Sushi

Assalamualaikum

Hai morning uols. Melaka hujan lebat betol pagi ni. Kuyu je mata aku ni hah
Btw, hari ni puasa ganti lagi. Tapi tetap nak update gambar makanan pulak kan kuikuikui
Ni hari jumaat hari tu. Adik aku call tanya dah balik kerja ke. Nak ajak pergi Aeon.
I on je la kan. Terus p Aeon. Then nak makan. So terus ke Sushi King. Weeeee

Sekarang mood nak makan sushi je. Last week beli sushi tesco je. So so lah. Tak boleh lawan Sakae Sushi huhuhu
Ni dah lama tak ke Sushi King. Dalam tahun ni belum jejak lagi la. Sebab asek ke Sakae Sushi je kan hekhekhek



mine ice lemonade. adik aku ice lemon tea
ice lemonade tu manisssssssssssssssss nok mapuh weyhhhhhhhhh
mintak warm water tambah sket-sket. ngeri manis betol !





Golden Ball




California Maki
favs aku fish roe. nyamamamamam sangat




favs too. Takoyaki




Fry Roll




Unagi. Aku kureng sket belut ni. Adik aku suka lah




Inari Boat Tuna Mayo




sweet sauce + wasabi




ni adik aku yang order. nak sangat udon. 
Tempura Udon with Sesame Sauce. Tedap tedap




sekali set dengan udon tu. tapi tempura dia oily sket
woih rindu tempura Hokkaido dulu. tedap hurghhhhhhh



muka kenyang perut suka hati




lets klik !!

11 comments:

Dr Singa said...

akak tekak melayu jawa dik..
kenot masuk..
:)

Knor said...

HAI TAK TERLIUR KE LYA...BYK NAR JUADAH KAT SINI...KNOR TAK TAHAN NI...

fairus said...

SEBENARNYA APE RASA SUSHI ERK.. TAK PERNAH MERASA LAGI..

Kakzakie said...

Melampau Lya dgn adik kan.. tengoklah sampai licin pinggan dibuatnya hihi...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

berangan jelah daku ini nak pi sushi king ..apa boley buat laki den tak suko bondo2 gini ..huhuhu -___-" #apapontakboleh ..hahhaa

Azian Elias said...

akak ni jarang sangat suka Japanese or Chinese food.. tapi tetiba terangsang pulak. heeee.. nak kena cari ni nampak gayanya..

CikLily Putih said...

k lily pun giler sushi gak, sedap tuh... sangat sangat terbaek...

asyifa mustaffa said...

Makanan juga kat sini...sedap2..! Lama dah x mkn nih...mau kena beli weken ni...

Melaka ujan pagi ni? Tampin ni ha cerah panas terang benderang la pula pg ni...

Cik Itah@RRP said...

salam. waaa..terliur sy tengok..da lama da tak makan sushi :)
btw menabung nissan kat sini :)

Ain Noraini said...

sama macam anak kak ain suka sgt makan shusi..mmg hantu shusi...

MissNadia said...

waaa.. dah lama tak pekena sushi king.. sedap. telan liur serius dah ni