Tuesday, April 8, 2014

Good Food for Good Health & Good Life

Assalamualaikum


Minggu ni stay kat rumah adik aku lagi. Selagi kereta dia tak siap, selagi tu la rutin aku jadi personal driver dia haha
Tapi bagus, minggu ni dia dah tukar ward cardio, so tak balik lambat dah. Sebelum ni dok ward apa ntah lupa, manjang balik 8.30 - 9.00 pm. 
Semalam pukul 7pm macam tu amik dia, dua-dua coti solat, so berpeleseran ke Dataran Pahlawan
Mula-mula dia cakap nak beli hadiah baba dengan mama. Last-last tak beli pun. 
So makan terus. 
Makan kat Black Canyon. Dengan moto nya "Good Food for Good Health & Good Life". Yerrrrrrrrr sangat





Nasi ompek sogi



si kakak
dah malam ni, tudung aku always tak semenggah




si adik
muka kepenatan



favs. spicy chicken tomyam



stir fried mixed vege oyster sauce




sweet sour chicken



appetizer: prawn tamarind




jemput santap

ni kami amik set RM 29.90 je. Set tu ada tomyam tu, sayur tu dengan sweet sour chicken tu
prawn tamarind tu RM 13.90 kot
Air, iced lemon tea and lime juice. RM 5.50 each
Alhamdulillah. Total adik aku bayar. Kakakakakaaka
Takpe dia orang ado-ado. Aku orang hado-hado hahaha



sebab black canyon berdepan dengan Brands Outlet, lepas kenyang terus terjah
beli kasut 2 ni at RM 49.90 only ! Buy 1 free 1 gitew
Ok la kan kasut golongan hado-hado macam aku ok la *ayat sedehhhh*



lets klik !!

10 comments:

Acik Erna said...

assalam Aini..acik pun selalu ke dataran pahlawan..tapi tak tau nak cari makan kat mana..selalu nya kalau lapar..terus pi cari makan di mahkota parade tu

Cinta Cinta said...

meriah makanan tu... kasut pun cantik.. hehe

Knor said...

sedapnya makanan..knor suka tomyam..

comel kasut tu....

Kakzakie said...

Style dia buat nasi empat segi ye Lya tak mahu bulat macam selalu tempat lain kan... pandai juga dia nak buat kelainan.
Kakak terpikat ayam sweet-sour tu boleh tirulah. Nampak sedap pulak..

Untung beli 2 pasang baru 50 ringgit lebihkurang.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer... tomyam feberet akak...
apa sebenarnya yg healthy kat rest tu ? masak guna minyak yg minima ke?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi meriah makan dua beradik ni :)

CikLily Putih said...

nampak sedap tomyam tuh... ermm ada chance nak pi mencuba ni

YanaUjang said...

suka btol ko pi black canyon eh...huhu

MissNadia said...

eh.. murahnya set baru RM30.00.. boleh cuba ni.. nice shoes

JuadahMalaysia said...

tomyam kat black canyon ni sedap tak??