Wednesday, April 2, 2014

kakak dan adik dating time at Rowsix

Assalamualaikum

Sekarang aku selalu jugak lepak rumah adik aku tu. Kan dia kerja kat hospital melaka. So dia menyewa kat taman belakang hospital. Ada la seminggu sekali aku stay. Kalau gatal malas nak balik rumah kan. Hiks

This week stay lama sket. Sebab kereta dia hantar bengkel. So aku kene hantar amik dia p kerja. Nasib baik shift siang. Kalau malam? huuuuuuuuuuuu

Then hari isnin tu gaji dia baru masuk. Kira first gaji la ni. Nak belanja aku dulu la kekdahnya. Kah kah kah. Orang nak belanja, harus la sukaaaaaaaaa kan. Then dia ajak p Aeon. Then we decided makan kat Rowsix je




gila selekeh aku malam tu. sebab kalau stay rumah dia ni, biasa lepak kedai makan je. tak pun mamak. kau tetibaaaa je kan nak p Aeon. ggrrrrrr





tengkiyuu belanja iols. Terharu ni ha ha ha ha




kakak punya Lychee w Watermelon. Amboi love love sangat




Adik punya Lychee Branch




tetap nak appetizer bagai kau ni. Lemongrass spicy chicken ke apa ntah. Sedap




adik punya Nasi Ketuk w chicken rendang. Sedap jugak




kakak punya tomyang goong with rice. dalam menu tak nampak plak ada satay sekali. bagus-bagus tau je kan tengok tuan badan kikikiki. sedap !




tomyam pekat pedas. terbaik !



chicken satay. pon sedap jugak




dah kenyang, tour kejap dalam Aeon. Paling suka cermin dekat Sembonia. Nampak kurus ! Kahkahkah ! Nampak je la kan. Hakikatnya nan hadoooo jugak -_-




lets klik !!

11 comments:

Dr Singa said...

oh..
dah kerja dah dia?

seteress tak kat Spital Melaka?
kalau kurang seteress .. jom cuba kat HKL!

Amanda Suria said...

best chillex ngan adik macam ni kan....akak selalu gak ngan adik bongsu but lately mesti ada si anak dara kat tengah2...huhu...

Masya said...

sedapnya semua menu pun air liur kecur...

Knor said...

dua org mkn..mcm sepuluh org mkn...demokkk nti..

fairus said...

NAMPAK LAZAT-LAZAT MAKANNYA.. BILA NAK BELANJA SAYA? HEHEHE

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedapnya tengok air tembikai laici tu.. dah lah akak puasa ni :)

Amalina Hussain said...

sedapnyeee Lychee w Watermelon love love lap lappp gituuuu..... :)

Fariehan Ibrahim said...

untunglah ada adik dh keje, blh blanje! hehe

lapo ler tgk entry ni. -.-

YanaUjang said...

x pnh lagi mkn kt rowsix...rsnya area rmh aku or mal² yg dkt rmh aku xde restoren ni...ke aku yg xperasan xtau la...hikss >_<

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

penggemar tomyam kan ? selalu nampak ade tomyam kat entry ...hihihi ...

gadisBunga™ said...

Rowsix. Aeon melaka eh?

mmm... boleh try nih!