Thursday, April 10, 2014

random eh !

Assalamualaikum




favorite kalau pergi pasar malam masjid tanah. wajib beli ni
korang kenal tak apa ni
apam lenggang. fuhh thorrrbaik



lately jadi penggemar tosei
asal pergi mamak, atau mana-mana kedai yang ada tosei, wajib order
ni kedai sebelah office. kari dia meletop kau. best gilos




hari tu ter-rajin
bakar shepherd pie
ciss tak amik gambar time panas-panas ni
mesti cheese dia panjang je
punya banyak cheese aku letak




first time. sedap jugak
dan senang di buat
resepi ?
Refer je blog kak Ana Suzana hihihi


lets klik !!

14 comments:

Dr Singa said...

ko pernah makan serabai dik?
kuih tau.. bukan serabai rambut kusut masai..
kat Melaka je jumpa serabai ni..

Acik Erna said...

Serabai makan ngan kuah durian tu kan Dr.singa

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tak pernah pulak makan apam lenggang ni.. baru first time akak tengok ni :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Baru first time akak tengok apam lenggang ni dik.. sedap ye :)

YanaUjang said...

oo apam lenggang ke namanya...family aku sebut benda lain..x ingat aku...pelik nau nama...hahaha :p

weh weekend ni aku nk pi melaka...visit kazen baru pas bersalin...
pastu mcm nk menyemak menepek rumah ko voleyy??
saja nk suruh ko masak sesedap utk aku...asyik tgk gbr kt blog je...muahaha
papehal aku msg/wassap ke nnt... ^_^

Fazleyatul Aini said...

haah kat melaka pasar malam pon banyak orang jual. sedap oh

Fazleyatul Aini said...

yer betol. makan dengan serawa durian. tak pun kuah gula melaka

Fazleyatul Aini said...

susah nak jumpa kak

Fazleyatul Aini said...

sedap2

Fazleyatul Aini said...

whatssap je aku nok

Knor said...

wah2 enaknya..pandai msk..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

apam lenggang tu nampak sedap macam garing2 rangup2 gitu....

MissNadia said...

apom tu favourite N juga.. sedap.. makan gitu je tak cicah santan pun N bantai je makan

JuadahMalaysia said...

uih.. apam lenggang. lama tak makan. kat kedah banyak makanan nih