Monday, April 28, 2014

Soto Ayam Cik Aini

Assalamualaikum

Biasa la weekend memang tak tentu arah rajinnya kan. So semalam terhasillah soto ayam



Instant ketupat



Ayam. Huih lenguh betul nak carik. Ayam sekor, mau tak lenguh !




Simple soto soup 




favorite. biar lebih jangan kurang hihi




suhun goreng. alah terkurang 1 bahan. kulit tauhu goreng. ciss boleh pulak lupa beli kan




tak lengkap kalau takde cili kicap pedas melangit !




aksesori tambahan limau nipis




soto ayam cik aini

takde complete recipe ye. biasa lah aku semua bahan main campak ikut suka hati asal jadi
korang google je lah resepi. berderet weyh


lets klik !!

17 comments:

Kakzakie said...

Kenapalah anak saudara kakak yg bujang semuanya dah menikah. Kalau tak memang kakak pinang jadi anak buah kakak. Boleh makan soto sedap macam ini selalu:)

Jgn marah Lya - kakak gurau tau...

Knor said...

Kcang tk ada ker..?
Agak2 cari nasi tk lps tu..

redza said...

sedap weh..mau 2,3 kali tambah ni

Cinta Cinta said...

sedapnyer.... kalau dekat dah ngendeng kat sebelah..

Cindyrina Rina said...

cili padi tu yang penting..letak banyak banyak...sedappp!

Yana Ujang said...

tetibe aku teringin nk dtg rmh ko mkn soto...acaner?!!! >_<

asyifa mustaffa said...

2 3 hari ni asik la terbayang soto...tetiba nmpk plak kat sini...aduhhh..sungguh mencabar nih!

MissNadia said...

waaa... sedapnya. makan soto ni time raya je.. syok layannn

JuadahMalaysia said...

i tak reti nak buat suhun goreng tu. Hari tu pernah buat tapi tak jadi. tak tau la kot i tersalah beli suhun tu

oya said...

sukanya soto ayam..

eelobor said...

dulu-dulu saya tak reti makan benda2 cam gini... bila dah dah kerja kat tempat orang baru la boleh merasa makanan2 tempat orang

fairus said...

SEDAPNYA...

fairus said...

SEDAPNYA...

adrianna syaz said...

Sedap tu..huhu..lama x mkn soto ayam ni..leya..blnja2..pos mai ipoh ni.hehe

Amanda Suria said...

time ni ha akak tgok entry ni dik non....menduga kalbu betul la...terus terasa..alahai..sodap eh...

JunAina said...

Makan sambil terpejam2 mata...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cili kicap tu mengancam siap cili terbuntang 2-3 biji ...hahah