Wednesday, May 28, 2014

Farewell Abg Abu

Assalamualaikum

Ni rasanya 2 ke 3 minggu lepas ntah. Tak ingat. Hahahaha 
Farewell abang abu. Dia dapat kerja kat gomen kau. Kerlass abang abu. Jangan lupa kalau ada kerja kosong rekemen kat kitorang dulu kehkehkeh

Pastu buat farewell pizza treat. Papa manager belanja. Lunch tu pergi beli Dominos. Papa manager bagi member card. Buy 1 free 1. Buy 4 free 4. Jadilah 8 kotak pizza. Makan sampai terbaring lah korang




macam orang kebulur pizza aku hari tu. sampai 8 kotak angkut




yang diraikan, abg abu
kat office ni, kitorang apa2 refer dia. sebab dia sangat berpengalaman
tanya je apa2, sure boleh jawab
tapi yang tak best, 5 projek dia jaga, 5 tu transfer kat aku. huwaaaaaaaaaaaaaa
nasib baik orang baru masuk minggu depan kikikiki





layan lah model dominos ni




eee sedap
aku lagi suka dominos dari pizza hut




3 beranak. papa manager, dengan 2 anaknya
tapi sekarang anak tinggal 1
kehkehkeh






goodluck di tempat baru abang abu
kahwin jangan lupa jemput kitorang
iols suka weddingwedding ni hekhekhek


lets klik !!

10 comments:

Kakzakie said...

Belum kawen lagi tu Lya kenapa tak nak pilih yg dekat depan mata aje hihi... (kakak gurau sayang - jgn marah)

Sorang makan sekotak ke ni:)


♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

best nya boss belanja dominos... sy pun suke Dominos dr Pizza...sekian :P

Acik Erna said...

acik pun suka domino's pizza ni..lagi suka yang ada ikan bilis tu

Knor said...

Sendawa pizzalh lya hari tu ye..

Yana Ujang said...

nmpk muda abg abu nya..eh! :p

Afasz said...

waduh. sedap nye pizza+ air minute pulpy tu !!!!!

LYAfrina said...

sedapnyer domino's.. x pnh mkn lg domino's ni..ramai y kata lg sedap dr pizza hut

fairus said...

SAYA LIHAT GAMBAR-GAMBAR AWAK BERSAMA TEMAN-TEMAN SEPEJABAT NAMPAK CERIA SAJA.. SAYA RASAKAN MUNGKIN BOS AWAK MENJAGA KEBAJIKAN PEKERJANYA DENGAN BAIK..

Cik Itah@RRP said...

salam. ehehhe macam friendly ja abang Abu tu hehe eh?? :D

p.s seronoknya makan pizza hehe

MissNadia said...

sedapnya dominos.. dapat bayangkan bau dan wap panas bila buka box dominos.. nyum nyum :D