Monday, May 19, 2014

My BFF Wedding: Dilla and Syafiq Solemnization

Assalamualaikum

Huh habislah. Tahun ni je berapa bff aku kahwin. Huhuhu
Takpelah, amik berkat kan. Mana tau. Kikikiki

So sabtu lepas bff lagi sorang selamat bergelar puan. Dilla dengan suami dia, Syafiq
Sedih sebab gambar masa nikah tak banyak. Sebab lepas nikah tu terus bawak mak dia pergi dewan. Pastu ada la buat kerja-kerja sket, pergi amik kek bla2. Nasib baik lepas nikah perantin datang dewan, so dapat jugak amik gambar kikiki




ye gitu BFF




ootd. alkisahnya. sepatutnya BFF semua baju tema hijau
tapi, aku dah amukan earlier. sebab baju aku tak siap


Pagi tu muka dah sembap. Sebab tidur 2 jam lebih je
Teman si perantin berinai sampai pukul 3.30am kot
Pastu nak balik rumah sendiri dah takut. Yela, dah lah kene lalu kubur cina kubur itu kubur ini, gila aku nak balik sorang. Memang tak la. Pukul 6am bangun terus balik rumah. Siap-siap gitu je. Takde le aku nak mekap beria. Malas. 

Snap-snap pic hantaran dulu sebelum bawak p masjid hihi



sirih junjung yang aku lupa nak rembat sehelai  -_-




wallet, belt & card case




chocolates



buku-buku agama



parfum bla bla




sejadah & tasbih




kasut la kan




pulut kuning lapis serunding




apa ni aku tak tau. tapi makanan la. macam kobis kan rupa dia




nikah dekat masjid kampung baru, kuala sungai baru.
hujan boleh tahan lebat pagi tu huih




orang tu dah ada encek suami kahhhhhhhh




since 2000 and more to come
selamat pengantin baru Dilla
jadi isteri yang solehah, jaga makan pakai suami, jangan lupa mak kau kat kampung ni
we love u to the moon and back back back !




lets klik !!

8 comments:

Kakzakie said...

Again another BFF settled-down sampai tak cukup tidur lagi.. Masa Lya kelak harap mereka semua tak lupa..

Dr Singa said...

kalau kau rembat sehelai pun.. nak dibuat apa dik?

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

aa... buku tu akak ada...
makanan tu namanya karipap kobis lya...

Knor said...

cantik menawan..

tu akak tau...karipap kobis..

Amanda Suria said...

selamat pngantin baru....

makcikkantin said...

Hantaran tu agaknya karipap kobis la lya

sudipVSsenduk said...

buku Dato'Ismail Kamus tu sangat bagus.
Rasanya roti lapis daging

Yana Ujang said...

huyyoo bff pn dpt button batch..dasat ohh! huhu