Monday, May 12, 2014

Restoran Hj. Sharin Low Grand @ Melaka

Assalamualaikum





Last week 5th May birthday si gemon ni. Happy birthday Gemon
So kita celebrate makan-makan la apa lagi kan



Restoran Hj. Sharin Low Grand menjadi pilihan
Kitorang sefamily pencinta chinese foods
Memandangkan Hj. Sharin Low baru bukak branch kat Melaka, so moh la kita serangggggggggg




siakap hong kong style 




lemon chicken




sotong telur masin. sedap sangatttttttttttttttttttttt !




sizzling bean curd



baby kailan oyster



sup sayur




ni menu wajib baba kalau pergi makan kat chinese restaurant
aku lupa apa nama dia hihihi


 

settle

total damaged tak ingat. tapi agak mahal nak banding dengan Mukmin Jaya. Tapi menu dia banyak weyh. Rambang mata nak pilih

Makanan dia not bad. Sedap. Terpaling suka sotong telur masin tu. Sedap tangat huih. Bean curd tu pon tedap. Kailan pon tedap. Tapi ikan tu aku kureng sket. Sebab aku tak suka stim. Aku suka goreng punya.  3 rasa ke apa ke. Takpe next time order itu. Ni kene ikut tekak birthday girl kakakaka



lets klik !!

11 comments:

Amanda Suria said...

alahai...sedapnya la Lya oiii....Hj Sharin ni makanan dia agak mahal skit kan...cawangan seremban tu mahal gile...

Dr Singa said...

Happy Birthday Dr Izzati!!

Knor said...

kat sini pun ada..

pernah masuk sekali..
lps tu tak nak dah..sbb tgok tukang masak dia pengotor..

Cinta Cinta said...

akak pun suka chinesse food.. sedap sangat..

CikLily Putih said...

kat mane kedai ni, tak tau la..

Afasz said...

sedap nye semua !!! sy suka makanan chineese muslim !!

jemput singgah blog sy - http://afasz.blogspot.com

Hafiza AizZawa said...

lemon chicken mmg favorite Fiza..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Fuiyoo..makan besar ni ..Happy Birthday to Birthday girl... :)

fairus said...

MESTI MAHAL-MAHAL MAKANANYA.. TAPI NAMPAK SEDAP..

MissNadia said...

sotong masin tu macam sedap je tengok.. terliur dah rasa

oya said...

lazat semuanya...nak try lah