Thursday, May 8, 2014

Wedding Azie & Fazli, Pasir Gudang

Assalamualaikum

Lepas wedding bff kat Larkin tu, around 3pm aku rasa, kitorang gerak ke Pasir Gudang.
Another member UiTM wedding. Sama sekelas. Kebetulan kahwin hari yang sama. So pergi sekali
Berpandukan Waze, dalam setengah jam kitorang sampai Taman Air Biru, Pasir Gudang
Cantik la Pasir Gudang banyak pokok-pokok. Sejuk je rasa





tanpa rasa was-was snap dulu kat entrance dewan kikikiki




sekali lagi meninggalkan ucapan




yaa itu dia newly wed, Azie dengan suami dia Fazli




pelamin yang simple and nice
sekarang trend pelamin simple je kan. suka. main langsir, lampu dengan minimal flowers
aku tak suka flower sarat barat. pening tengok haha





sekali lagi santap nasi beriani johor
oh em gee craving betul nasi dia. makan nasi je pun sedap huiiiii




congrats Azie. Selamat berbahagia dan selamat bercinta hingga ke syurga


lets klik !!

10 comments:

Jamal k ahmad said...

dah di jemput wajib pergi kat lya..teringin nak masak nasi briani..

Knor said...

alamak jamal k ahmad tu blog suami knor...hahah..tak logout la plk..takpekan..sbb yg komennya bini dia..

sudipVSsenduk said...

banner dkt entrance tu dah sama dgn nama kau dik, "Faz..." sesuai sangat. Dah dekat la tu :)

Ain Noraini said...

wahhh seronoknya..makan kenduri...
sekarang ni org buat kenduri kahwin tak tunggu cuti sek pun..bila2 masa boleh buat majliskan...

Kakzakie said...

Lya jadi kecik bila bergambar sebelah pengantin:)

Kakak suka Lya dgn kawan-kawan masih keep in touch even dah jauh-jauh. Baguslah..

Amanda Suria said...

bestnya 2 kali makan kenduri..sure sampai ke malam kenyangnya kan...selamat pengantin baru buat mereka berdua..

El Janna said...

wahh awk org jb? kita pun duduk sini bandar baru uda^^

Acik Erna said...

rasa nak pi batu pahat nak makan nasi beriani hi hi

Izzati Amira said...

cantiknya pelamin walopon simple je.. hee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

who's next? ish teringin nak makan kenduri melaka ni ..ekekeke.. ;)