Wednesday, June 25, 2014

Baby Izzah dan Maklong nya Part 2

Assalamualaikum

Hihi
Baby Izzah punya pasal, siap ada part 2 !
Part 1 baca kat sini  Baby Izzah dan Maklong nya

Ahad lepas, pergi jumpa baby Izzah lagi
Cannot tahan geram-geram

Kali ni pergi dengan adik no 2
Ahad dia off. Dalam pukul 12 macam tu gerak
Tapi pergi family store dulu
Adik no 2 nak beli hadiah baby




hamper dengan bantal fiffy adik no. 2 bagi
maklong bagi kasut raya dengan stokin raya je hihi




cam beso plak kan
takpe time raya tu dah besar sket kot dia
tak sabo nak tengok dia pakai kasut raya
mau aku gigit-gigit kaki dia nanti hahahaha





eeee tomel tayang iye ni
tidoooooooo je
baju beso
dah macam gown mak long tengok



sorry muka maklong harus tutup
betapa seronoknya kau izzah
lena sangat
maklong empuk gitew la
lalalalalalala




adik no 2 terror
dia suapkan susu botol
siap sendawa kan
pandai nya 
maklong fail
ni baru lepas minum susu
elok plak dia bertenggek gitu
macam merenung masa depan je kamu ni Izzah oiii





eee senyum pulak
geram betul
rasa nak gigit-gigit je hahaha

baby Izzah !
kita jumpa raya nanti
jangan lupa pakai stokin raya dengan kasut raya tu
nanti kita selfie sesama
hiks !



lets klik !!

13 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Comey kasut tu Faz :)

Dr Singa said...

assalamualaikum Izzah !!!
[ tak ada 'Nurul' kan kat depan Izzah tu?!]

best kan bau baby!!!?

Kakzakie said...

Jgn takutlah Mak Long... baby cepat besar tunggulah yg pasti Izzah pasti bergaya raya tahun ini.
Mak Long sedia ajelah duit raya banyak-banyak!

fairus said...

TERASA NAK TAMBAH BABY PULAK.. :)

Daddy Ziyyad said...

Baby cepat besar, dont worry....menjelang Syawal, ngam2 dia muat kasut tu..:)


Macaron tu mmg boleh dipos..Byk kali wife saya pos..Yg dekat2 sekitar Shah Alam wife saya COD aja..paling jauh wife saya pos ialah ke Penang / Terengganu.. :)

Kalau nak beli, boleh la tgk FB wife saya Dreamy Treat Bakery Studio....boleh call/ wassap 013 3650783

eelobor said...

tak lama lagi maklong pun terer la jugak... hihihi

Knor said...

tomeinya...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

eee..manja nya dia...comel sgt ni :)

Yana Ujang said...

cute! ni mesti manja maklong ni kan? hahaha~ best kn tgk baby tido..time dia menggeliat lg best! :)

gadisBunga™ said...

sayang.... kite belum pos lagi. maaf lambat! maaf lambat! sebab asal nak gi pos opis je pos opis dah tutup. soweeee!!!!

asyifa mustaffa said...

Ada entry rupanya...ni kes dashbord x berfungsi la hri tu ni...tu x dpt jejak..

Mak longnya...mitc ada baby n mom expo...mula hri ni smpi ahad...cer mak long pgi...melambak tu baju baby comel2....ngeh3....

Irrayyan said...

Salam singgah :)
Jom join segmen bloglist bersama irrayyan.com. Selamat berpuasa.
Salam ukhuwah.
http://www.irrayyan.com/2014/06/segmen-bloglist-irrayyancom-1-julai-ramadhan-1435H.html

Cik Itah@RRP said...

salam. alolo..comelnya baby..rasa nak ada baby sendiri pulak sy tengok hahhahah :D