Tuesday, July 1, 2014

Jun, July hurm

Assalamualaikum

Bersawang kejap blog ni

Selamat Berpuasa semua
Semoga segala amalan kita di bulan yang mulia ini diterimaNya

Sekejap je dah pertengahan tahun
Jun..
Bulan yang tak berapa nak baik untuk aku
2 kali di timpa malang yang tak berbau tu
Tak nak cerita la apa yang jadi
Berdoa semoga Allah melindungi aku hari ini, dan masa-masa akan datang. Amin..
InsyaAllah
Dan semoga kita semua dilindungi olehNya dari perkara yang tak baik

Project manager dah resign
Balik company lama dia
Semalam last day
Boringnya
Sebab aku senang bekerja dengan dia
Dia memang selamba je
Senang nak berbincang, jenis tak kesah
Sekarang under project manager lain pulak
Harap dia pun ok lah

Costing raya tak buat lagi
Huhuhu
Takde mood langsung nak fikir raya
Baju kurung je dah siap 2 pasang
Tu je lah
Takde nak fikir tudung raya ke kasut raya ke handbag raya ke
Ah lantaklah
Fikir nak tukar RM untuk bagi duit raya je
Bila bank start boleh tukar duit raya eh?

Ok lah
Aku dok berceloteh kat sini
Atas meja ni macam kene gerak gempur
Berserabut dokumen, paper work, proposal ntah apa jadah lagi atas meja ni
Nak start mana 1 pon tak tau! Arghhhhhhhh

Ok bai nak pergi pejabat tanah alor gajah



lets klik !!

7 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tengok cara penulisan ni pun tau misri bz gila nih...ayat pendek-pendek dan padat ...huhu...selamat berpuasa dan semoga project manager baru tu o.k la ye :)

Knor said...

selamat berpuasa dik..hari ke3 ye..

redha dgn ujian dik..

fairus said...

CERITA PASAL BARANG RAYA, JOM KE CHENTA CREATIVE.. :D

asyifa mustaffa said...

Ada hikmah atas apa terjadi...sabar eh..:)

Dok kata x de mood nak raya...tp baju raya dah siap smpi 2 pasang? Camno tu ...hahaha... akak ni sepasang pun nan hado lgi....huhuhu....

eelobor said...

selamat berpuasa.....

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat berpuasa Faz.. Ujian itu mensuci kan jiwa2 kita kan..

Kakzakie said...

Selamat berpuasa Lya... sorrylah kakak baru menjejak satu-satu yg tinggal komen. Kakak pun busy juga bila baru naik kerja. 4 hari cuti bayangkanlah..

Anyway receive email kakak? Or else you can reach kakak via zakiepurvit@hotmail.com