Wednesday, July 16, 2014

Wong Solo lagi kau ni

Assalamualaikum

Viral sungguh video wanita yang maki hamun uncle sebab kereta dia kene langgar tu
Kalau di lihat, takde la teruk mana. Mungkin calar sket kan
Yela. Kalau excident, siapa tak marah, emosi. Tapi, kan semua tu kita boleh kawal
Emosi kita. Kita sendiri lah kawal kan
Nak-nak bulan puasa ni
Tu baru excident sket, kalau teruk, tak tau la. Silap-silap bukan dia bawak stereng lock agaknya, bawak parang terus aku rasa
Syukur lah masa aku ada case excident bulan lepas aku ni masih ada iman.
Kalau tak, dengan aku sekali masuk you tube agaknya hahaha
Ok tak nak story excident tu. Pppfffttttttttt

Semalam berbuka kat luar
Nak celebrate birthday member sekali
Memandangkan aku cakap dengan kawan-kawan Wong Solo tu best, maka diorang pon nak makan kat sana
Walaupun baru ahad lepas pergi (entry sebelum ni), takpe aku on je
Lagipun sedap kan

So booking earlier. Pukul 3pm call booking sekali order makanan
Request nak duduk tempat bersila




Aku makan set empal sapi
Dengan air soda gembira




Kawan yang lain
2 orang makan set ayam penyet, sorang lagi set ayam bakar




Tengahari semalam keluar beli kek
Black forest




Birthday girl, Aishah
Selamat hari lahir Aishah
Akak doakan panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik




Kami berempat.
Alhamdulillah. Walaupun kami bertiga dengan Aishah dah tak sama tempat kerja, dia dah kerja tempat lain, tapi persahabatan tu sentiasa di situ

Keep praying untuk saudara kita di Gaza
Semoga Allah merahmati mereka di bulan yang baik ini




lets klik !!

9 comments:

fazianbatrisyia said...

wong solo tu sedap...hr tu ada staf belanja...tapi tapau la...not bad...ayam & nasi tu masih hangat2 lg tiba kat kitaorg...mmg mabeles

Kakzakie said...

Happy birthday Aisyah... manisnya dia Lya:)

Memalukan memang perempuan yg mengamuk kat uncle yg soft macam itu kan Lya. Kakak rasa dia pun malu bila tengok videonya sekarang ni..

fairus said...

Tak tahan tengok air bandung.. mengemap bibir saya ni.. :)

asyifa mustaffa said...

Adehh...wong solo lagik! Saje tau...mcm disuruh suruh pulak pgi sini...huhu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

happy birthday to Aishah :)

Knor said...

Sanah helwah utk sahabat tu..

enak2 juadahnya.
lya , ramai yg dpt dosa gara2 perem tu..menakutkn bila bca komen2 org..keyboard warrior. ?.
penyakit menular.. virus.
Dah buka aib..org tmbh lgi aib..masyaAllah

Cik Itah@RRP said...

salam. wah wah...sedap je tu :)

LYAfrina said...

xpnh mkn lg..sbb kat sni man ada...

MissNadia said...

uih.. sedapnya ayam penyet. favourite N