Thursday, August 28, 2014

Laksa Johor.

Assalamualaikum


Semalam pergi Mydin Mall MiTC tu, cari barang sket. Then nak makan.
Pergi mamak kat area food court tu.
Adik aku makan nasi beriani.
Ah boring tau

Nampak tepi tu ada stall kecik-kecik
Ada laksa johor !!!

Woi terus beli la
RM 6.00

Nyam nyam nyam
Keliur mak. Hihihi




Hui sedap tau
Tapi aku pergi perah limau plak
Slack betul
Sebab aku telah mematikan rasa asli kuah tu  -_-
Tapi sedap la jugak
Cuma tu la, timun dia tak potong seperti sepatutnya
Potongan timun laksa johor lain kan
Tapi yela. Dah orang berniaga. Jenuh pulak dia nak potong timun original laksa johor tu

Aku sangat suka makanan johor
Nasi Ambang, Beriani Johor, Mee Bandung, and off course Laksa Johor
Woi lelemak kau ni kan

Patut kahwin dengan orang johor ni
Kompem !




Kompem !
Tak kurus sampai bila-bila
Asek melantak je



lets klik !!

9 comments:

Kakzakie said...

Amin.. Amin... moga-moga dpt org Johor dekat dgn kakak hahaha...

LYAfrina said...

sedapnya...
xpnh lg mkn laksa johor

Dr Singa said...

johor sejati makan laksa johor dengan tangan tau!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedapnya Faz.. akak suka laksa johor jugakk... nombor satu laksa utara ehe :)

Knor said...

Amin..dh ada calonlh tu...

tk pernh cuba lgi laksa johor...hri tu mkn laksam kt rmh jiran..kelantanes..first time mkn..tekak tk brrapa nk lalu...tpi itu rezeki akak mkn dgn penuh syukur dan tawaduk

fairus said...

SAYA TAK MAKAN LAKSA.. HUHU..

NEKCIK said...

banyak lagi makanan orang johor yang patut di rasa
dan sure akan jatuh cinta he..he

Diana Rashid said...

nampaknya kena kawen dengan orang johor la kalau cam gini..selera johor betul.heheh

nur anis said...

nasib dah kenyang..tak terliur sangat..hehe