Wednesday, August 13, 2014

Random Raya 2014

Assalamualaikum

Baru nak update hah
Busy boleh tahan kat office ni
So macam biasa lah. Randomkan je




Ni jalan raya rumah sepupu kat Lubok Redan
Menu masa ni Nasi Lomak Sambal Udang
Tu yang gembira je rupa masing-masing haha




Rumah busu kat Durian Tunggal
Menu kat rumah ni aneka mee
Bihun goreng ada, kueytiow goreng ada, mee goreng pun ada
Masak atas dapur kayu plak tu
Hebat-hebat. Kalau aku yang masak, mau rentung bontot kuali aku kerja kan





Rumah sepupu kat Bukit Rambai
Menu mee kari nyonya
Depan sekali tu sepupu den jugak. Macam kakak kawasan kau. Haha




Mak aku kalau bab amik gambar, excited, sampai aku kat belakang dah kene lindung
Tsk tsk tsk





Masa ni team beraya nak gerak ke Salak Tinggi & Puchong
Bergambar depan rumah tua dulu
Rumah tua bermaksud rumah arwah tok nenek la
Sebelah dengan rumah aku je





Depan rumah den pulak




Masa ni rumah saudara kat Salak Tinggi
Monopod di mana-mana
Maju btol sekarang ni eh





Kinrara
Nasi goreng ayam, rumah sepupu





Puchong
Most wanted, Abang Long ABC





Puchong jugak
Mee bandung super sedap by abang long
Siap ada daging tetel
Nangis




Rumah bff
Charkueytiow
Siap usha dapur orang
Sebab nak tengok pes charkueytiow dia
Apai Corner namanya. Sedap gila !! Mana nak dapat eh

Tu je. Bye


lets klik !!

14 comments:

asyifa mustaffa said...

Nasib la gmba mkanan tang bawah...kurang la skit leleh ayaq liuq...huhuhu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alahai ..berkeriuk perut den nengok makanan supper yummy macam ni ..ekekeke

Kakzakie said...

Betul-betul berayalah keluarga Lya ni. Ramai sungguh! itu yg happening aje kan:)

Acik Erna said...

mee bandung tu yang tak boleh tahan tengok tu lya

Acik Erna said...

mee bandung tu yang tak boleh tahan tengok tu lya

nur anis said...

bestnyaa..meriah orang..meriah makanan juga...

Dr Singa said...

Salam Raya Lya!!!!!!!

Daddy Ziyyad said...

Lubuk Redan tu kat mana? Nama unik..haha

Sepupu awak tu mmg ala taiko..mmg kakak kawasan! hahaha

fairus said...

Meriahnya beraya... Beraya sakan le..

- said...

ramainyaa....meriahnyaa....

best ni riuh2 camnie...

Knor said...

ni ke namanya raya sakan..

keluarga ramai mesti best sesangat yekan lya

Amanda Suria said...

suka tgok gambar raya Lieya la...semua sporting bergambar kan....

Cik Itah@RRP said...

salam. bole tahan meriah tu :)

Cik Itah@RRP said...

salam. alamak..sedapnya makanan tu