Monday, August 25, 2014

rumah terbukak

Assalamualaikum

Ni masa minggu kedua raya
Buat open house
Ada masak sendiri, ada order
Biasalah kakitangan tak cukup

So, enjoy the photo lah ye




Siapa lagi yang poyo siap nak ada board ni kalau bukan aku
Siap ada FM ilovemelaka =P




nasi jagung. masak sendiri




kari ayam. order




daging goreng satay. order




acar mentah. buat sendiri la tak kan nak order jugak




laksa. import dari Terengganu





ulaman laksa





kuah laksa

oh ye. orang selalu confuse kan
laksa ? laksam ? tapi kuah putih

okey, gini
orang tganu, laksa, kalau pakai mee laksa (macam gambo atas), orang panggil Laksa
kalau pakai yang gulung-gulung tu, baru Laksam





Rojak. Kuih bom tu aku buat sendiri. Jenuh ok
Berpanas-panas menggorengnya




Sosej + tempe, kawan dengan rojak





Roti canai !




Asam podeh pari. Makan dengan roti canai
Kuah dhal pon ada jugak





Bubur kacang deroyan





Ketupat palas, akok
Import dari terengganu jugak




Air paling senang. Sunquick oren je


Sekian. Macam malas je nak update kan
Asal boleh. Hahahaha





lets klik !!

7 comments:

Yana Ujang said...

uiii heavennya opn hse rmh ko!! haha nasib hr sama dgn rmh aku..klu x rugi je x dtg ni... :p

Knor said...

alamak, tak sedappppnya...

Kakzakie said...

Masya-Allah Lya... dah macam kenduri dah kakak tengok:)

Kakak nak laksa. Kuah putih tu yg sedap!

LYAfrina said...

meriah dgn pelbagai menu

LYAfrina said...

meriah dgn pelbagai menu

nur anis said...

oooohh..daku lapar....

NEKCIK said...

makaiii bnyaknya makanan...ghajiin tuan rumah masak