Thursday, September 11, 2014

bunga-bunga

Assalamualaikum

Such a busy bee
Busy lazy bee ahaks !
Malas weyh. Letih pun ye gak
Ntah apa benda aku buat pun tak tau
Asal malam je lelap awal
Penat memikir kot huhuhu

Semalam pergi Mahkota Parade
Pergi Kaison cari barang sket untuk majlis tunang adik aku tu nanti
Barang deco-deco la

Pastu nak makan
Nak sushi kingggggggggggggggg
Sekali ramai gila kau
Dah macam open house ke hape ni
Lupa yang ada member card kan ada promo yang RM 3 per plate tu
Patut lew ramai nak mamps
Kempunan -_-
Padahal baru bulan lepas makan sushi king hahaha
Dasarrrr sangat

Then pergi makan kat chicken rice shop
Tenyang alhamdulillah






Eh tu je la nak cite
Takde benda pon sebenarnya
Saje nak update. Dah berapa hari senyap je. kihkihkih



lets klik !!

8 comments:

nur anis said...

syok pilih-pilih bungaaaa..

Knor said...

As salam dik lya..

pergi lecari kat nilai3..besar jiddan..semua ada..pening lalat nengok barang perantinnn.

Kakzakie said...

Serampang dua mata Lya. Sambil cari persiapan pertunangan adik sambil isi perut..

hana humaira said...

Liya dokne? Klau di johor, ayer hitam manyaakkkk..hihi
Kalau nk set kecantikan dan kesihatan utk hantaran, saya ada..hihi..
Jemput ziarah my blog www.hanasihat.blogspot.com

~misshuny~ said...

nk tnye,adik lya yg houseman ni keje kat labour room hosp melaka ke?sbb ritu sy nmpk dye kat kamar bersalin..hihi

Afasz said...

sy pon dah lama tk update blog .. arini baru sempat.

fairus said...

SAYA PON LAMA TAK UPDATE... HUHU

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Wa....bakal dpt adik ipar le ni...huhu