Friday, September 19, 2014

selamat pengantin madu yang bikin hati mak panassss


Assalamualaikum





Aku jarang layan drama-drama ni
Dulu suka la
Semenjak umur dah meningkat ni, kosser jugak nak melayan
Macam ke drama baru ni yang jadi kegilaan orang ramai, yang zul arifin tu. Apa ke nama ntah
Yang pukul 7 tu
Haram aku tak tengok
Walaupun budak-budak kat office ni sehari-hari dok cite
Malas aku tengok. Ada la jugak tertengok bila orang kat rumah tu bukak
Aku rasa biasa je drama tu. Biasa la dah tua uols. Takde feeling hahaha

Tu takpe
Tetiba aku layan drama ni
Selamat Pengantin Madu
Dari episod first ok
Ntah macam mana la aku tertengok episod first tu
Eh cam best je

Eh tapi ok la best
Aku suka je
Cuma tak suka yang jadi madu tu. Cam sotong lemas aku tengok
Tapi tengok cite ni aku rasa boleh high bp aku
Emo btol. Siapa yang tengok tau la
Rasa nak hempok je madu dia tu dengan kuali

Teringat statement fasha ada 1 episod tu
Sebab suami dia memang baik
Kawan-kawan dia macam pelik la kenapa dia boleh di madukan
Then Fasha kata, "lelaki ni bila dia dah buat salah, dia memang akan buat baik dengan kita"
Eh yeke
Marah la kaum adam nanti....
Hahahahah

Tu drama la kan
Realiti wallahualam la 

Minta jauh la......


lets klik !!

8 comments:

- said...

tu laa dah makin meningkat usia... cam x kosser nak tgk drama2 ni kan.. hehe

mun lagi laa payah nk layan drama melayu ni...

cuma ari tu..ada ler layan kejap2.. tu pon sebab adik2 yg duk layan..klu x..mmg xde makna nak tgk..hehe

Kakzakie said...

Sebenarnya kalau semua org ikut cara Islam bermadu pun tak ada masalah. Yg jadi masalah sifat manusia ni tamak tak kiralah lelaki mahupun perempuan...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak pon jarang layan drama kul 7 tu... masa tu lah akak sibuk sgt ngan keje2 kat rumah... nak anto anak ngaji lagi.. masak, bla bla bla... ginilah jd ibu bekerja...

Knor said...

tak tengoklah lya...

Dr Singa said...

rindu ekau 200% !!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Sy dah lama x tgk drama melayu...last tgk bukan kerana aku x cinta ..haha

LYAfrina said...

xpernaH layan drama ni.
tp ramai y kata best

Chot said...

Hari tu tgk kejap...pastu kakak sound "haa..tgkla drama melayu" . Ek ena... Takot jd saiko la tu. Haha...ok je. Sekali sekala tgk.. Melayan jiwa melayu..