Friday, September 5, 2014

Wedding Stamp

Assalamualaikum



Ada 1 suggestion la, pada yang nak kahwin ke, adik nak kahwin ke kawan baik nak kahwin ke
Nak sponsor benda yang kecik-kecik ni
Sekarang kan macam-macam produk / service ada

Ni hari tu, tengok-tengok kat FB
Then terjumpa Wedding Stamp
Saje godek-godek. Stamp untuk cop kat sampul kad kahwin, thank you tag, ada kad kahwin dari brown paper.
Godek-godek gitu, terbekenan wedding stamp. Comel-comel weyh
Geram je tengok
Kebetulan masa tu ada merdeka promo, harga sangat berpatutan pulak tu
Terus inform adik aku. Dia pon suka. So lets order

Aku submit order hari Sabtu 30 Ogos tu. Tapi sabtu ahad kan cuti. Isnin tu plak cuti merdeka tu. Selasa 2 Sept tu diorang whatsapp, confirm order & design. Semalam, 4 Sept dah dapat
Weow cepat gila service ! Kad kahwin pun tak siap lagi hahaha

So pada sesiapa yang berkenan, pergi la terjah FB: Wedding Stamp
Di jamin puas hati, dengan harga yang sangat berpatutan


lets klik !!

13 comments:

asyifa mustaffa said...

Skrng org nk kawin mcm2 ada ya...best betul..dulu2 mna la ada gini...taip2...print aje..nk jimat kan...smua buat sndiri...tp hasilnya...gitu2 je la...hehehe...

Knor said...

Menarik2..maju jer bisnes org..kn

Kakzakie said...

Semakin mudah. Stamp ni sebenarnya memang boleh siap sehari aje Lya. Yg penting artwork dah ok tinggal buat di rubber dia lekatkan pada hangernya. Mudah!

Senang guna stamp kan...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah nak dpt adik ipar...
seronok zaman skrg mcm2 org buat utk kawin..

Siti Khairani said...

Salam perkenalan......mcm2 kan skrg,nmpk menarik gak kan????
meh lah singgah:
www.chances-rewards.blogspot.com

fairus said...

MENYENANGKAN JUGA.. CAP KAN AJE.. TAKYAH TULIS-TULIS KAT SAMPUL KAD..

nur anis said...

comel..nasib dah lepas..heee

Dr Singa said...

serius cantik dan kreatip!!

LYAfrina said...

a ah..salah 1 pilihan terbaik..ofismate pon wak camni..

mamabeauty said...

canteq and so diferent kans.. utk buat birthday party or baby shower pun boleh tempah kan

Elya Roza said...

dulu masa adik ipar kawin pun..derang tempah wedding stamp ni...beli brown paper ni. then ramai2 tlg stamp ..jimat !

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Wawawawa...comel sgt..nape time sy kawen x de ni?? Why...why...huhuhu.

azie_azimah said...

salam...

macam mana awak order eh? saya try order tp xde respon lepas saya dah buat bayaran.. sedihhh