Friday, October 24, 2014

Ais krim pasu @ Little Taiwan , Review Ouija

Assalamualaikum

Semalam pergi Aeon. Tujuan utama adalah nak tengok Ouija.
Screen pukul 8pm
Balik kerja terus ke sana. Adik aku yang 2 orang tengah cuti tu dah tunggu kat Aeon
Kemain semangat nak tengok Ouija
Memandangkan awal lagi, moh pergi menopik

Teringat lately famous ais krim dalam pasu tu
Dan kawan aku ada cakap kat Aeon ada
Mari la try
Macam-macam makanan la ni
Dalam pasu la pulak kan

So, ke Little Taiwan lah kita



aku je yang order ais krim pasu ni pon. huihuihui
memang dalam pasu. pasu comel tu
macam-macam idea orang nak tarik pelanggan kan
sebona eh, yang hitam tu crushed oreo je pun
bawah tu ais krim vanilla
senang cite, rasa dia macam ko makan oreo mc flurry la




Adik den order ais kacang with bla2 apa ntah
Nampak sendu je. Bawah dia tersembunyi khazanah dia
Kacang, jagung, cincau bla2 apa ntah lagi
Sedap jugak tapi portion kau tengok menggunung gini. Memang la tak abis




adik bongsu jaga kesihatan betol
minum mineral water je 
memang tak la. sebab dia tolong perabih ais krim aku mihihihihi




crispy sweety fries amboi nama kemain. keledek goreng sudeh
sedap





adik bongsu punya chicken dumpling
dumpling nya sedap. tapi sos dia mak aih ko tertumpah cuka ke hape
tajam betol raso eh




total damage
matik la makan remah-remah je dah 30 lebih
hujung bulan hoccay pandai adik aku manage duit kakak dia hakhakhaktui




Ok lets review Ouija
Pada aku, cerita dia ohsem !!
Lagi best dari Annabelle
Banyak part terkejut, memang nak gugur jantung la
Memang mulut aku elok someone tolong lempangkan sebab asal terkejut je tercaruts hahaha
Cerita dia pasal seorang perempuan ni, Debbie di temui mati tergantung kat rumah. 
Kawan baik dia nak tau kenapa dia mati macam tu
Kawan baik dia tau dia ada main spirit board (Ouija) tu
So dia nak berhubung dengan kawan dia yang mati tu through spirit board tu
Sekali yang dia berhubung tu bukan kawan dia, tapi benda lain yang mengacau
Maka bermulalah pencarian kisah sebenar di sebalik board tu, rumah yang kawan dia mati tergantung tu
Sila beli tiket wayang dan tengok sendiri lalalala
Tapi aku rasa cerita dia mesti ada part 2 punya
Ending dia tertanya-tanya sket
Sebab diorang dah musnahkan board tu, tup2 ada balik
Okey cepat sket keluar kalau ada part 2, bleh aku caruts lagi haahah
Dari 5 bintang, mak leha bagi 4.5 bintang !
Lagi 0.5 bintang sebab pakwe Debbie yang mati tu tak hensem. Boleh gitu ? Hahahaha

Ok bai


lets klik !!

9 comments:

NM03 said...

sebelum ni eskim dalam pasu tu ada kat kl fes. tak sempat la akak kau ni nak pegi beli, dah takde plak. aeon mana ni dik oii... tell me... komen kat n3 akak okeh

Kakzakie said...

Kakak tengok aiskrim dlm pasu tu dah macam tanam pokok pudina dalam pasu...

Allene said...

ala... teriur nengoknya..

Jemput singgah sini #imladyadie

Kakak Norihan said...

kretipnya.. ingatkn mmg pasu tdi... nk mkn ke tu... ke tnm jer... biar dia cair kna matahari..

mngarut jer knor nikn...

- said...

wuiii ais kacang.... uiii chicken dumpling...dap nyerrrr

Daddy Ziyyad said...

makan aiskrim..keledek goreng ..dumpling...air kosong...RM32...mmg terbaikkkk..

hahaha

Dr Singa said...

berani kau dik!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

lain macam ...macam takut plak nak makan aiskrim tu ..macam tanah ..hihi

LYAfrina said...

menariknya.. nk mkn rsa sayagng