Monday, October 27, 2014

jeruk mangga asam boi

Assalamualaikum

Amboi tengah trending betol jerus mangga asam boi tu kan
Sampai mengences saliva ku
Asal bukak fb je gambo jeruk mangga
Bukan insta je jeruk mangga
Haishhh cannot tahan weyh
Hari tu kawan aku order online. Aku tumpang la sekaki makan mihihihi

Podeh memang podeh berdesit hoi
Tapi aku ni, apa-apa yang pedas memang aku balun la kan
Baru melakeeeee hahaha

Malangnya, 10 jam selepas itu, mak sakit perut lalu cirit birit -_________-





Mak insap...

Wahai jeruk, walaupun kau sodap, mak insap nak membedal banyak
Sengsara bangun tido pukul 3 masuk jambanss



lets klik !!

13 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..
saya pun pelik tgk benda2 yg trending kat malaysia...padahal dah lama pun wujud benda tu...

NM03 said...

syiannnn

nak lagi??

akak antokan... hehehehe

Aziela said...

Salam kenal.... Dok kat Melaka yer?

Oh, akak tak berani nak makan jeruk ni dik...Gestrik akak....

eira eixora said...

haha. sabar2.

macam nak buat sendiri tapi tak terbuat2 pun lagi.

Kakak Norihan said...

pedas sggt kut lya...campur plk asam2 tu...

- said...

tgk mmg nampak mengiurrrkan..tp..moon xkan makan... xsuka masam2 ni...

sib baik laa xsuka makan benda masam2..kalo x, mesti terjebak dgn mangga asam ni... hehe

Kakzakie said...

Itulah dahlah masam, pedas berdesit memanglah boleh jadi sakit perut dan masuk toilet selalu...

Habis hari ini dah ok belum? Jumpa doktor cepat! Kesian diaaaa....

fairus said...

Hehe.. Saya buat sendiri je ni..

cikceriacorner said...

hehhehe..saya xpenah cuba lg..takut sakit perut gak..

nur anis said...

tak sabar tunggu mak datang dari kampung jumaat ni bawak jeruk mangga...heeeee..

Dr Singa said...

on line?

pos laju ?

heheheeeeee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tengah fames ni ...sy je blom cube :P

LYAfrina said...

slurrpp..fenomena