Tuesday, October 21, 2014

Uncle Jack Fried Chicken

Assalamualaikum

Ish lamanya si femalas ni tak update blog kan
Seriously malas weyyy
Kerja pon agak berlambak
Oh hari ni bleh plak aircond rosak hurghhhh
So awal-awal dah p amik air cooler. Parking betol2 belakang aku hahaha
Kang naik tengahari, panas berdengkang. Cannot2

Sabtu lepas balik kerja, malas nak balik rumah
So balik rumah adik aku
Tapi sebelum balik singgah Giant. Nak cari apa benda bleh makan hahaha
Perut datangkan lapau je kan
Tak berbedung perut ni -____________-

Tetiba nampak ada ayam goreng ala-ala kepsi plak dalam Giant tu
Sebelah roti-roti. Oh ye. Aku p Giant Bachang ye. Belakang Melaka Sentral tu

Harga dia pon sangat berpatutan
So malas nak fikir nak makan apa, aku beli je ayam goreng ni



Inilah dia Uncle Jack Fried Chicken. Rupa agak menarik kan
Harga murah weyh.
2 ketol ayam, dalam bungkus tu nasi ayam, dengan air 1
Air aku amik ice lemon tea. Hanya RM 5.30 
Murah murah 






Kemain uncle jack kenyit mata koo ye





Overall, sedap jugak
Nasi sedap. Ayam pun sedap
Harga pun berpatutan

Sekian review percuma lols



lets klik !!

13 comments:

Kakzakie said...

Ala-ala KFC jugalah ni Lya cuma tak ada french fries dan vege.

NM03 said...

akak tak penah try lagi dik... nnt la nak bawak qausar mkn sini. kazen2 cakap sedap

- said...

ayamnya sesedap kfc.... ikut kan boleh bersaing dgn kfc ni...tapi.....perkhidmatan mmg out gilerr..huhu tp yg kat area kajang la... huhuhuhu....

Kakak Norihan said...

klu lya tunjuk makanan kat sini..nampak semua sedap2..

lama tak mkn ayam goreng kedai...tggu lya belanja..

Lea IsNawi said...

nasi dia sedap walau makan camtu je tanpa sup kann

Daddy Ziyyad said...

Yup, setuju..Uncle Jack punya meal tu mmg murah! Wife saya selalu beli kalau dia gi studio nya yg dekat dgn Giant..ayam goreng dia pun not bad, sedap

Yana Ujang said...

2 orang dh kwn aku review uncle jack sedap...haihh pasni klu jmpe kena try jugak ni..huhu

EZAN IDMA said...

pernah gak dgr org kabo sedappp.

cikceriacorner said...

hasben sy pon suka mkn uncle jack..arini dia tapau bawak blik uma..bru nak rase..heheh

LYAfrina said...

Sedapnya nampak....
Haruslah suport produk tempatan

eelobor said...

kalau dah sampai kelantan, jangan lupa mencuba Edlee Fried Chicken tau

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

murah la...kalau jumpa boleh cuba

Aziela said...

Bagussss...boleh jadi port baru akak. Lately ni kami asyik lepak kat Kip Mart jer. Maklumlah, baru buka...heheheheh. Lama juga tak ke Giant rasanya...