Monday, November 3, 2014

cisss kau pisang cheese

Assalamualaikum


Aku masih terbayang -bayang penalti matyo yang failed tu
Arghhhhh
Untuk mengubati hati, keesokan hari nya aku pergi cari pisang cheese







Cheese biasa dengan cheese coklat
Sedap
Takleh makan selalu. Bertambah lipat perut nanti





lets klik !!

14 comments:

fairus said...

Belom pernah try lagi...

Kakak Norihan said...

ha ah knor beli kat pasar mlm..tak ckup dik..namapknya nak kena bt sendirilah gamaknya...

Kakzakie said...

Mat Yo pun sedih sebenarnya Lya tapi dah takdir JDT huhu...

Kakak tetap suka pisang goreng cecah sambal kicap style Johor - org kampung katakah hihi..

Daddy Ziyyad said...

mat yo yg bersalah!

hahaha

aizamia3 said...

Sampai la ni belum berkesempatan nak beli dan buat kat umah.. huhuhu...

JaSSNaNi said...

kat tempat akak puchong ni pun ada jual goreng pisang coklat cheese.. rm4 untuk 1 pek.. 12 keping.. hmmm.. akak suka goreng pisang.. tapi puas hati sangat kalau dapat buat goreng pisang sendiri.. :) :)

BaTiK_PiNk said...

Tgk papan signage macam kat area GH Melaka je....betul tak? Yg sebelah kedai Mr Cermin tu...

Cinta Cinta said...

kalau pisang mcm ni dengan harga macam tu mmg puas hati lya... kat umah akak ni.. dahlah pisang seketul tu kerat 3. adalah 5/6 ketul letak dalam polistrin.. dah rege rm5.. huhu

Abang Bear said...

Salam Singgah...

Sedapnya pisang cis... lepas lipat perut kita bakar kalori...

- said...

waaauu...waauu...membuatkan diriku tergoda..huk huk

LYAfrina said...

terliur sgt tgk..
lya ada beli.. tp y lya beli tu indah khabar dr rupa..just tabur cheese kat atas.. xde pon sos cheese meleleh camni.. frust

Amanda Suria said...

Ok2...akak tgh diet ni...scroll sampai bwh x tgok gambar...jht entry ni..

Zek Rejab said...

try kt cni.. puchong perdana..
dia xpkai choc rice.. dia parut gak choc tu.. nice combination..

https://foursquare.com/v/puchong-pisang-goreng-cheese/54512651498e7a776d360a62

mawar_berduri said...

pergh....menggoda !