Friday, November 14, 2014

Garden Recipe Cafe, Aeon Bandaraya Melaka

Assalamualaikum

Kelmarin malam pergi dinner dekat Aeon
Masa tu balik dari Puchong, then straight balik rumah adik aku tu
Malas fikir nak makan kat mana, pergi je Aeon
Dalam Aeon kau pilih la nak makan kat mana kang
Masa tu pon dah lambat. Dah pukul 9 lebih kot
Pukul 10 kan diorang dah start kemas nak tutup

So nak try Garden Recipe
Selalu lalu lalang depan cafe ni tapi tak pernah terlintas nak try




2 ketol adikku





Asal muka macam nak tahan berrr ni




Aku order tomyam soup with brown rice beehoon
Not bad la. Tapi banyak nya sayur-sayuran oiii
Sebab tu nama cafe ni garden kot hihi






Budak tamak. Sendat baju kawen ko nanti mak tak tau ehhhhh




Dia order carbonara with chicken ham
Oi sedap gilo carbonara tu. Lagi sedap dari Vivo punya
Mushroom tu aku kutip makan. Sebab dia tak suka. Nyam3 sangat




Homemade mushroom soup & garlic bread
Garlic bread dia sedap
Tapi mushroom soup dia rasa macam wild plak hahaha
Mungkin sebab homemade. Atau mungkin sebab aku terbiasa mushroom soup campbell yang dalam tin tu je haha





Adik lagi sorang order mamak fried ramen
Hamboi kemahen. Sayur melimpah ruah ok
Kesihatan sangat





Add on Chicken Pop with Tartar sauce
Sedap sedap

Total damaged RM 80++
Makanan ok not bad
Aku rasa sesuai dengan vegetarian sebab makanan banyak base sayur-sayuran
Seriously melimpah ruah sayuran dia jenuh nak makan
Tapi carbonara dia memang must try. Sedap !


lets klik !!

5 comments:

sudipVSsenduk said...

orang tamak selalu kenyang.
Akak suka peribahasa tu.

Allene said...

carbonara alway my fav.. =D

fairus said...

What can I saya? Yummmy...

Belanja arr sekali sekala.. :)

Ain Noraini said...

Terus lapo...bila tengok makanan sedap2 ni..

Cinta Cinta said...

memang nampak sedap semuanya..