Friday, November 28, 2014

Kek Buah Kukus Kak Lina PG

Assalamualaikum

Hai hai
Lama kan tak udpate blog. Ada la seminggu gitew
Malas hokeh. Apa kene ntah vitamin M lebih sangat ni 

Hari tu aku order kek buah kukus online
Fuhh hebat. Kek pon main online sekarang haha
Dah lama aku cuci mata tengok kek buah kat blog beliau
Honestly aku bukan peminat kek buah
Tapi aku drooling tengok kek buah di blog beliau hahaha
So aku pon order je la. Minimum order 3 biji. Aku pun order 3 bijik
Then whatsapp beliau. 
Sangat comel dan friendly beliau. Rasa macam whatsapp dengan kawan-kawan je hihi

Aku order di sini >>>  Teratak Mutiara Kasih
Ownernya Kak Lina PG
Sangat peramah dan comel mihihihi




parcel aku yang tiba selasa petang yang lepas 





kondisi kek yang selamat





nak order boleh contact beliau





tak menyabo. sampai-sampai terus potong
mihihihi sedap. amoi kat office aku pon suka 
clap clap clap


lets klik !!

18 comments:

LYAfrina said...

Tu la.. dh x setegar dulu.. lps ni kna cari smula mood ..update slalu mcm dlu2..


Sekarang semua dihujung jarikan.. nk mbyr pom mudah.. mmg nmpk sedap. Nanti nak silau2 jgk la

Kakzakie said...

kalau sampainya di pejabat mana boleh tunggu lama Lya. Memanglah semua nak merasa.. tengok gebu macam tu mana boleh tahan:)

Acik Erna said...

mesti sedap kan lya..acik pun selalu tengok gambar kek kat blog lina

eelobor said...

amoi tu suka sebab boleh makan free.... hehehe, gurau jer ye moi. jangan marah-marah tau

kakyon said...

nampak rupanya..dah tahu memang sedap..

Kayu Manis said...

mcm sdppp jer...
meh bg knor sikit

CintaHati Lina said...

waa...pos pun ok je, tak hancur ek... bestnye... cam sedap je tu..memlm ni bw terus rasa lapo..hihi

salam perkenalan semua blogger2 hebat sini...

gadisBunga™ said...

meh jadi opismet kite mehhh!!!

fairus said...

Jaman sekarang, beli kek pon main pos.. hehehe

lalink7 said...

lama x kesini..putih bersihh je simple dan cute..alamak tertengok lak kek..tgh puasa lak ni.. :/

lalink7 said...

lama x kesini..putih bersihh je simple dan cute..alamak tertengok lak kek..tgh puasa lak ni.. :/

lalink7 said...

lama x kesini..putih bersihh je simple dan cute..alamak tertengok lak kek..tgh puasa lak ni.. :/

lalink7 said...

lama x kesini..putih bersihh je simple dan cute..alamak tertengok lak kek..tgh puasa lak ni.. :/

lalink7 said...

lama x kesini..putih bersihh je simple dan cute..alamak tertengok lak kek..tgh puasa lak ni.. :/

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah gullpp..telainailio hujan-hujan tgk makanan sesedap itu :')

- said...

waduhh...buat moon tergoda plak tgk kek buah tu

Cinta Cinta said...

akak pun kurang jugak dgn kek buah ni lya.. tapi ni macam menarik sgt ni.. sebab tak letak buah yg berwarna warni tu.. akak kurang sikit buah warna warni ni..

LiNa_Pg said...

Aduh terharunya...siap buat promosi kek buah lagi...cayang dier ketat2..
Terima kasih sudi order...sudi komen dan sudi segalanya hihi