Friday, January 2, 2015

Izzati & Akhmal Wedding - Hari Nikah

Assalamualaikum

Korang anggap je lah tengah tengok rancangan raikan cinta
So ni kita sambung episod nikah
Nikah 20.12.2014 (Sabtu), lepas Asar.





Hantaran done by yours truly




Menanti saat akad nikah




Debor-debor ye dekkkk




Gadis dan bunga kepala
Yang paling comel mesti la kakak kawasan *kilat kuku*




Alhamdulillah..




Cincin disarung




Eeee dah ada suami !





newly wed




my cantik sister





tetiba dj panggil bagi ucapan
hahahaha lawak siap ada ucapan plak dj ni




gadis dan bunga di kepala lagi
aku elok sangat duduk kat bunga beso tu, tenggelam flower crown aku




ntah siapa aku nak tembak ni hahaha
selesai sudah nikah, to be continue dengan majlis malam berinai


lets klik !!

10 comments:

nur anis said...

Alhamdulillah...:-)

fairus said...

Selamat pengantin baru untuk adik awak..

Kayu Manis said...

subhanallah cantik sepadan...
hntaran tu lya btkn.. cantik

Dr Singa said...

gadis-gadis bunga yang comel-comel

m.u.l.a.n said...

semuanya meriah & cantik..!!!!

Kakzakie said...

Betullah adik Lya memang cantik!

wahida said...

Alhamdulillah..selamat sudah...

sama cantik sama padan...
comeinya adik ko nok...baju pengantin pun cantik...

Hanie said...

pengantin tu mmg comel lah. dan gadis2 bunga tu juga :)

mawar_berduri said...

Alhamdulillah ...sweet sgt adik awak Lya...colour pink putih tu pun match sgt nan dia :)

Aziela said...

Wa...meriah la. Sporting2 semua kan. Boleh layan la jadi gadis bunga. Hantaran is lawa dan cun ok. Nampak sweet and ceria. Akak suka, dik.