Friday, March 13, 2015

paid boyfriend or whatevs

Assalamualaikum





I've been veryyyyyyy busy lately. Serious busy macam gila kat office. Eh ni ada plak masa nak upload. Ya ya curi masa sket

Entry balik kampung pon tak habis. Bila nak sambung ntah

Ya now aku gila tengok cerita teman lelaki upahan tu

Aku tak follow cerita tu dari awal ye. Ntah macam mana aku terfollow. Start last week aku busy macam mana pun, 5.30pm sharp kene gerak balik ahahahaha

Sebab tau-tau je lah Klebang area coconut shake tu jammed macam mana kan

So by 6.30pm lebih kurang dah sampai rumah, mandi bla2 then terbaring depan tv

Dan sila pastikan anda yang layan cerita pukul 7pm jangan terbabas maghrib  (nanti ada plak yang tanya ko ni tak sembahyang ke)

Gegadis sangat layan drama novel. Well I was novel maniac ye. Novel aku banyak gila. But lately aku pemalas membaca. Aku beli tapi tak baca. If aku kumpul novel yang tak baca mungkin ada 20 macam tu -_____-

Since aku tak layan this paid boyfriend dari awal, maka aku memaksa adik bongsu aku yang kat kolej (ya budak-budak kolej sure banyak download movie drama bla2 kan) untuk carikan aku drama ni hahahaha

Dan last sabtu aku layan Ep 1 sampai Ep 8 dari tengah malam sampai nak ke subuh 0_0

Ni aku tunggu weekend ni untuk another Ep yang aku tak tengok

Nampak kegigihan kat situ ? Time belajar dulu pon tak segigih ini

Setiap kali habis drama kat tv3 tu, aku p tengok kat insta #temanlelakiupahan sebab mesti ramai yang post / repost slot yang best-best (mata keluar love love)

Dan pasti sekarang ramai tengah cari boyfriend pandai masak macam EL (mata keluar love love lagi) atau at least paksa boyfriend mereka untuk memasak / belajar memasak kohkohkohkoh

Oh ye aku beli jugak novel teman lelaki upahan ni. Dan aku dah siap-siap baca untuk next episode hahahaha. Yes I'm not that patient untuk tunggu kisah next episode itu

Ok bye sambung kerja - sambil berangan jadi Kyra walaupun pinggang Kyra dengan aku berjela berbeza ukur lilitnya -_____-





lets klik !!

5 comments:

asyifa mustaffa said...

Wah! Gigih layan drama dia ya...

asyifa mustaffa said...

Lupa 1..jln klebang tu...ari keje ke...x keje ke..ntah apa yg slownya kat c2 pun x tau la...ermmm

aishah nin said...

Patutlah minggu lepas status EL pandai masak berjela2 di fb...ingatkan kenapa...hihi

mun said...

duk layan citer ni gak... best...best!

eelobor said...

saya tengok tv masa ada perlawanan bolasepak jer..... huhuhu