Thursday, March 26, 2015

wong solo me favoritas

Assalamualaikum

Hehehe
Malas update. Busy gilo, as usual
Hari ni kureng busy. Rindu update blog. So aku korek gambar
Jumpa gambar p makan kat our favs place, wong solo, before cny hari tu
Gila lama

Makan dengan whole family. So order seriously banyak gila
Tapi gambar tak banyak pon sebab lapau ketau ketau kau
Yang aku ingat, amik set yang paling large tu kohkohkoh
Pastu siap add on macam-macam
Mesti adik ipau aku dalam hati cakap "naga btol kakak ipau dan adik-adik ipau aku ni" ngeh ngeh ngeh



ultimate favs terong balado
aku boleh makan sorang je ok. sedap so much !




first time order udang balado petai. rasa sama je dengan terong cuma ada petai la




ayam bakar



overall order hari tu banyak. seriously banyak 
kalau aku amik full gambar mesti korang cakap, sahih ni naga yang makan hahahaha
so amik gambo lauk kegemaran je mihmihmih

okebai nak makan. lapau ketau ketau dah ni





lets klik !!

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

Kalau gi Wong Solo, saya pun suka betul makan Terung Belado tu...

kalau makan kat Indonesia punya branch, try makan cah kangkung dia..sedap gila!

Kakzakie said...

kATA MAKAN SEKELUARGA MESTILAH BANYAK. yG PENTING JGN MEMBAZIR. tAPI RASANYA LICIN KOT SEBAB SEDAP KAN..:)

eelobor said...

udang tu nampak macam sedap jer....

Yana MIB said...

boleh x nk ckp nyesal baca entry ni??!! haihh kena tapau wong solo gak dinner mlm ni...haha

NEKCIK said...

Klau ramai mmg kna banyak..sebab klau makan berjemaah ni mmg seharusnya laju... .lagilah klau lapau

Kayu Manis said...

kita tak thn yg ador petai tu...yg lain kita tolak tepi....

mun said...

uitt...sodap tgk ehh lapar dah nie...

makcikkantin said...

pernah dengar tak pernah sampai lagi wong solo ni

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sodap eh Wong solo ni? tak pernah lagi sampainya

Amanda Suria said...

Kalau pi wong solo akak rasa nak borong semua...hahhahah...