Friday, April 24, 2015

Avengers: Age of Ultron sangat ohsem !

Assalamualaikum

Akhirnya penantian avengers berakhir lalalala
Aku memang followers marvel ni, especially tony stark la kan kihkih
Last year tengok movie iron man pon sampai 2 kali. Nampak tak kesetiaan terhadap si tony tu macam mana




oh my iron mannnnnnnnnnnn




memanjang tengok tiket on9 gsc full book je, kalau ada pon seat depan oh tak best oi sakit tengkuk
tetiba semalam rezeki bergolek
dapat tiket free sebab bos beli tiket tayangan amal bomba
bomba ni memang tiap-tiap tahun ada tayangan amal dan tiap-tiap tahun bos aku beli
last year cite apa eh. lupa. ke iron man jugak? tak ingat sebab aku tak pergi
so aku ajak sabariah pergi. wiwiwiwiwiwiwi






jangan hensem sangat plis





jangan hensem sangat plis !!!



Aku tak pandai nak summary kan cerita sangat
Sebab kalau aku summary kan, dia tak jadi summary, dia jadi skrip cerita tu terus haha
So pada aku, avengers kali ni sangat ohsem !
Aku ada baca review kat fb orang cakap boring. Tengok 10 minit rasa nak tido
Erghhh? Salah cerita kot dia tengok haha
Tapi seriously best especially tony stark hahaha
Dia kan sesengal ubi sket dalam cite tu. That's why la i like him lololololololol

So pada sesiapa peminat marvel especially tony stark, sila tengok
Tak tengok rugi sebab tony stark hensem melebihi captain america
Okebai



lets klik !!

8 comments:

eelobor said...

cerita nie boleh bawak anak-anak kut.... nanti boleh bawak 2 orang hero saya pegi tengok

Kakzakie said...

Hmmm... sesekali melayan kehendak mata ye Lya. Kakak dah lama tak masuk panggung. Pening! Dah tua agaknya macam inilah..

Fai Nardir said...

sejak dah ada anak ni Fai langsung tak pernah ke panggung wayang. nak pergi pun pikin 20 kali. hihi.. tunggulah si Adam ni besar sikit baru boleh ke panggung wayang balik :-)

Malinda said...

lama dah tak dapat tengok wayang sejak ada si kecik tu...rindu nak tengok wayang tapi kene tunggu si kecik tu beso dulu la nampaknye...

fairus said...

SAYA TAK MINAT NENGOK CERITA CAMNI.. CICAKMAN OK LAGI.

Hanie said...

baca cerita awk ni saya pulak jadi teruja nak tengok tp xdpt la nk tengok kt panggung. anak kecik2 lg.

Hanie said...

baca cerita awk ni saya pulak jadi teruja nak tengok tp xdpt la nk tengok kt panggung. anak kecik2 lg.

Amanda Suria said...

Hii...gelak akak baca entry ni...akak dh tgok dh...marvel mcm biasa mmg ohsem