Monday, April 20, 2015

kau jangan hangat-hangat taik ayam lagi bedahhhhh

Assalamualaikum

Ngko ni suka cenggitu kan bedah
Manjanggggggg hangat-hangat taik chicken
Konon nak diet, pastu asal kawan-kawan ajak p makan ko lajuuu je kan bedah
Ko memang la bedah
Aku berbuluuuu je dengan ngko ni dari dulu tau
Ko nak aku seligi ngko tak ?
Tolong eh bedah. Istiqomah sket bedah oiii



Cenggini pon sedap. Ni lunch bedah minggu lepas





Bedah jangan lupa snack pukul 10am ye
Snack buah bedah oiii ko jangan bedal choki choki ke, kopok tam tam ke. Memang aku lepuk ko nanti







Dinner bedah yang sendu. Pakai thousand island. Eh tapi bedah tengok kat insta, yang diet atkins dia pakai kewpie mayonnaise tu. Ok eh kewpie tu ?





Ha dinner gini nampak la lazat sket. Walauponnnn hahaha
Tabur pepper baru rasa Jamie Oliver sket ngahaha



lets klik !!

15 comments:

Cinta Cinta said...

semoga berhasil lya... akak awal bulan 3 hari tu buat atkins.. tp asik kelaut je... sudahnya... akak puasa direct seminggu barulah berjaya... harap minggu ni akak kental berpuasa lagi.. dan minggu2 seterusnya.. hehehe...

Acik Erna said...

acik sanggup je makan macam ni lya..tapi kalau ada yang tukang buatkan la acik tukang makan je

eelobor said...

saya sempat bertahan 3-4 bulan jer. merasa jugak turun 15kg pastu naik balik ke bentuk asal. hahahaha

nur anis said...

perghhhh...menu diet tu...sedap..tapi kalau saya kompem tak kenyang..haha

Kakzakie said...

Hmmm... sedap tu!

Tapi jgn sampai mama/babah ajak makan terus 'bedah' pulak yg cepat mulakan order:)

Kayu Manis said...

Istiqamah dik...tk pun mkn jer ubt kurus...byk kt instr tu....

mlm jgn mkn dik....mkn skli sehri jer nsi..pstu mkn buah....

ieza said...

hahhahahah lawak ah cik bedah smoge tabah berdiet eh hahaha..
btw alor gajah? kampung nenek saye tuh hehehe

potpetmama said...

dik, akak ada nak tanya something on development, nti sms or WA no adik, no akk 0194608480

fairus said...

DARI FIRASAT SAYA, IA AKAN TERUS MENJADI HANGAT-HANGAT TAHI AYAM.. HEHEHE

sudipVSsenduk said...

wa caya sama lu beb. you can do it!


(akak nasihat utk diri sendiri jugak)

Malinda said...

hahahaha...lawak la kamu ni bedahhh...kikiki...same la dengan hakak ni bedahh yeyeooo je nak diet last2 kelautan dalam peginye...

Daddy Ziyyad said...

Takpa Bedah...anda tidak keseorangan....den pun payah nak istiqomah! hahahahha

wahida said...

member aku ada beli kewpie tu..aku ada rasa...aku suka je nok...tekak aku kata sedap!


all the best nok...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waaa..i like ..teringin nak training diet camni ..tapi apakan daya asyik la tewas ..damn ! ...

Amanda Suria said...

Good luck lya....