Wednesday, April 1, 2015

makang

Assalamualaikum

Semakin malas ye nak update blog
Tak menyempat. Ni balik lambat teman member buat keje, mari lah aku update
Banyak gambar makanan ntah dari zaman bila dalam phone
So aku lambakkan kat sini ye
Sama-samalah telan liuran
Dah lah lunch tadi makan buah je (jeling)



ber-seoul garden dengan member office bulan lepas kot




me favoritas tauhu bakar 




aku ni kalau nak balik rumah, sepanjang jalan disajikan dengan orang jual kupang
sekilo 5 ringgit. balik, potong bawang halia dan rebus




sakit plak jiwa aku tengok kek ni
ohoi sedap nya kau
blueberry cheese cake @ Secret Recipe




jaga kesihatan. pucuk manis masak air




thai fish cake @ Black Canyon Pahlawan Megamall





kueytiow apa ntah @ Black Canyon Pahlawan Megamall




eskrem buah-buahan @ Big Bowl Ice Kota Laksamana




bihun sup @ Asia Signature, Kuala Terengganu





makan satay @ CNY open house big boss 




roti bakar susu @ Pappa Rich, Merdeka Permai




kueytiow Pappa Rich jugak





eskrem buah @ Justberry's, Kota Laksamana




bubur tawar dengan sambal telo pedas melangit @ home sweet home




baba pergi temerloh bawak pulang udang sweet sour sedap melangit




makan dengan nasi lemak. ohhhhh



cekodok picangggggg



and today
makang buah je
oh plis aku lapar gila
(tahan godaan)



lets klik !!

10 comments:

Kayu Manis said...

Bkn terliur jer ni lya...muntah air liur terus...hihi sedpppp2nya.

kita nk udg tu.....mak aiiii

eelobor said...

saya pun dah lama tak main masak-masak (BBQ). nasib baik tengok kat blog nie....boleh di jadikan menu malam nanti

Cinta Cinta said...

buah tu menyelerakan... huhuhu... tgh diet ni.. banyaklak makanan dalam ni...

Malinda said...

pengsan...bangun...pengsan...bangun...pengsan balik...tengok makanan kat atas tu...hahaha =p

fairus said...

KETIKA SAYA BACA ENTRY INI, WAKTU SUDAH TENGAH HARI... LAPAU TU...

nur anis said...

perghh..apa kejam sangat post ekau hari ni...gulp gulp aku minum air sebab terliur.. haha

wahida said...

hoiiiiii!! ko dah kenapa????
banyak sangat gambo makanan ni...grrrrrrr...

dah aku teringin nak makan roti bakar susu tu tau!! cis cis cis...

Syafik Kamaluddin said...

wahhh seoul garden memang awesome. kalau Kg baru garden ada tak? hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tsskk..tssskk.....tak tau berapa kali nak telan ailio...? semua sungguh menyelerakan ....haishhhhhhhhh

Amanda Suria said...

Alaaa lya...knp tayang semua ni..dh akak teringin plak ni ha...tp buah yu mmg ohsemnessss