Monday, May 11, 2015

sedapnya hoi

Assalamualaikum




Last week dating with ma parents at chilli's kampung food court
hoi sedapnya menu uolssss




rasanya lebih kurang chipsmore
123cal per serving pack




meeting my pilot boyfie
malangnya boyfie dah kawen last week T_T
pilot boyfie sangat hensem dalam Pilot Cafe
I'm meltinggggg





keeping up with my mengandung bff
dua-dua tengah tunggu hari






weekend's quick lunch
lemon chicken steam with veggies





belanja my sister birthday dinner at pappa rich
her ice lemon tea sangat menggoda bagi orang yang pantang minum ice huh




mine less sweet hot honey lemon tea




birthday girl punya char kuey tiow, while mine was kuey tiow soup apa kejadah ntah lupa
biasa la menu tak menarik malas amik gambo (sad)




ceaser salad kat resepi rahsia yang urghhh
banyak sangat mayo nak munnn aku
last-last tak makan habis pon
baziaq tau dakkkk


lets klik !!

10 comments:

Kakzakie said...

Lain kali kalau makan tak habis tapau bawa balik..

Kayu Manis said...

Mknan sehat ..ni


Mcm sodap sgt tu...

eelobor said...

char kuey tiow tu nampak tersangat menyelerakan

eelobor said...

char kuey tiow tu nampak tersangat menyelerakan

Daddy Ziyyad said...

oat crunch tu saya pun sukaaaa..

eh, nak mintakan wife saya buat meal lemon chicken steam with veggies tu la...diettttt

asyifa mustaffa said...

Tgh diet ye lea..tgk mkanan smua tu....sihat...;)

Malinda said...

chiken chop dlm gambo atas sekali tu buat ailio akak meleleh....hahaha...gigihnye ko dik insha Allah lepas ni mesti kurus

wahida said...

ketahuilah nok, setiap kali aku masuk komen kat blog ko, aku nak ko tahu, aku support ko!!

aku tak pedulik, ko bosan ke apa ke tgk aku komen benda yang sama, tapi aku nak tgk ko kurus..

sahut cabaran aku ni!

nur anis said...

nak mihun sup atas sekali tu..sedapnyaaaa..

Sha My heart said...

wow, hot lemon tea.. minum time hujan, best ni