Wednesday, June 24, 2015

terpaling best setakat ni

Assalamualaikum





Terpaling best menu berbuka setakat ni
Orang kata bulan puasa lagi senang nak diet
Menduga lagi ada lah hahaha
Setakat ni tak pergi bazar lagi okeh
Aku tak kosserrrr nak pergi time ramai orang nanti aku mengamok

Last week teringin nak makan something cicah cili kicap
Tekak johorian tetiba kan
Kecur liur aku masa dok blend cili kicap tu hahahaha
Pastu goreng tauhu, tempe, kentang dengan cendawan tepung
Hilang terus diet kakakakaakaka
Peh sedap gilo kau

Okbai lalalala



lets klik !!

17 comments:

Malinda said...

wah!! ini sudah bagos..nanti kalau ada tempe bole akak tiru buat camni...(lap ailio dgn tisu sambil baring) hahaha

Kakzakie said...

Heee... mana boleh nak diet kalau dah makanan depan mata menggoda selera. Ini style kakak tau Lya:)

Daddy Ziyyad said...

Ini memang terpaling best di dalam dunia nan fana ni!!!

Hahahhaa..

TQ, saya dapat idea utk buat kudap kudapan selepas terawih...:P

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak pun suka camni Lya... apa2 pekena dgn sambal kicap mmg best..

fairus said...

Nampak macam sedap.. terliur dibuatnya..

Aziela said...

Lyaaaaa....sedapnya. Akk kena follow style awak ni...

Dkna Abza said...

ada orang bulan puasa badan naik mendadak hahahaa

mawar_berduri said...

waaaaaaaaaaaaaaa...ni memang win! sedap nyaaa....hahaha

sudipVSsenduk said...

menu kau memang 5 star dik!

Acik Erna said...

Memang sedap ni lieya.cili kicap dah ada ni..anak sedara dah buatkan awal2 sebelum.puasa

Reena Sidek said...



Hai. Reena blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan http://masrinasidek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015.html GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

NEKCIK said...

Wah ni untuk menu untuk moreh ye Lieya

eelobor said...

saya yang kelantanese nie pun boleh tergugat tengok menu nie.... huhuhu

nur anis said...

kejammm wehhhh!! telan air liur terus aku...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mentedarah jela keje ko.. xde keje len.. hehehe #kipidap..

makcikkantin said...

Ni lah kali pertama makcik beli setiap hari.....air pun.... Sebab rumah tengah ubahsuai..... Dapur ditutup sementara ....;)

Nor Azimah said...

Salam jengah, salam kenal, salam mesra, salam salam salam....dari blog DZ akk menjengah ke sini, wow..-.terbaekkk nampaknya segala juadah tu:-)