Friday, August 28, 2015

Billionaires Concept Cuisine

Assalamualaikum


Malam kelmarin try cafe baru dekat 1 Lagenda depan Aeon Bandaraya
Exact location dekat atas Api-api Steamboat




Menu dia western food
Tapi malam tu pergi pasta takdok
Tapi ok la menu dia macam-macam ada pening jugak nak pilih




Passion Peach @ RM 8.00




Kudap-kudap was Nugget & Calamari @ RM 9.99




Mine was Cordon Bleu Chicken @ RM 19.99
Sedap. Sideline dia adoi jenuh nak perabih. Ada coleslaw, fruit salad, fries dengan jagung 
Sos ada 2. Mushroom and black pepper. Mushroon sauce sedapppppppp




My adik bongsu punya Rib Eye Stick (well done) @ RM 39.99. Sedap jugak



My preggy sissy took Grilled Chicken Chop @ RM 19.99
bawah ayam tu ada mashed potato yang sedapppp




Aku gedik order Bruschetta @ RM 5.99
Kurang kene pada tekak aku sebab banyak sangat letak pickled olive
I tak suka olive -_-



Termenung memikirkan nasib nak menghabiskan semua arghhhhh
Libas babat kiri kanan


So Kak Malinda  boleh try sini plak ye lalalalalalala


Billionaires Concept Cuisine
No. 8-1, Jalan Lagenda 6
Taman 1 Lagenda
75400 Melaka




lets klik !!

10 comments:

Malinda Ismail said...

Kahkahkah....part libas babat tu akak tak bole tahan...hadoi berair mata aku gelak....ehem2 akan di pertimbangkan....

Kayu Manis said...

Dah dpn mata tu dik oii, ngapp jerlh.duk tenung2 plk...aihhh

Nora Karim said...

Adoih... semua nmpk sedap... terliur tgk... haih!!

Dr Singa said...

preggy dah dak doktor tu..?
syabas bette..

alaa..
libas je..
:P
esok insap balik!

eelobor said...

hahahaha.....cantik gambar termenung tuh

aizamia3 said...

time tengah lapar cenggini tengok menu apa pun jadi sedap.. hehehe..

Hanie said...

hahaha.. ayat libat babat xmenahan... nampak sedap semuanya.

mawar_berduri said...

wah..makan sesedap ni...

nur anis said...

pergghhh..gigih ngabiskan..

Ummul Azkee said...

sedapnye..lapar..hehehe.. singgah bw sini..www.housewifearts.blogspot.my